Kristen McCortney pov.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Histoire

    Ideeën zal ik niet geven omdat ik elk idee ik heb in mijn eigen story stop maar ik kan je wel nog de tip geven om ideeën te krijgen. Zoek het niet te ver. Inspiratie zit overal, je moet gewoon alert zijn. Zelf krijg ik van alles inspiratie: als ik door de winkelstraat loop, als ik op school van lokaal verander, als ik op de trein zit en wat naar mensen kijk, in de aula, tijdens Franse grammatica-oefeningen, in wiskunde. Kortom, overal waar je zou denken dat er niets bruikbaar is voor je story. Mis dus. (:
    Inspiratie en ideeën moet je niet zoeken, het ligt er gewoon. Het enige wat je moet doen is kijken en constant alert zijn wat er in je omgeving gebeurd. Ik heb een doodnormaal leven waar heus geen roman over te schrijven valt, ik heb nog nooit echt iets meegemaakt dus ik heb het niet echt over verwerken van je eigen leven, maar het zit hem nu echt net in de kleine dingen, wat mensen doen, zeggen, hun karakters. Zelf verzin ik amper iets. Ik doe informatie op en giet dat mijn story in. Ik kan van alles wat ik geschreven heb exact zeggen van waar en wanneer ik het vandaan heb. Het is een goede techniek om gewoon zo veel mogelijk om je heen te kijken. Als je er te veel over nadenkt is het meestal slechter, bij mij toch. Let ook vooral op taal. Mensen zeggen zoveel mooie dingen of beschrijvingen die er exact opzitten of gebruiken een woord dat zoveel uitdrukt zonder ze het zelf weten. Woorden zijn met gevoel beladen. Als je zo'n woord hoort of leest gewoon opschrijven. (:
    En ik heb niet echt commentaar. (:
    Ik lees je story graag, vroeger de spelling misschien maar dat is oké nu. Misschien geen uhm's proberen te gebruiken. Zoiets komt geschreven niet goed over waardoor je er net aan herinnerd wordt dat de tekst geschreven is en je als het ware terug uit het verhaal wordt gezogen en 'gewoon iets aan het lezen bent,' het blokkeert de natuurlijkheid een beetje. Voor de rest vind ik het aangenaam lezen en altijd leuk wat je bedenkt.
    Snel verder dus.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen