Foto bij 010

Harry

Ik keek haar nog even na, terwijl ze met snelle passen richting Niall liep. Vermoeid liet ik mij weer achterover zakken in het zand. Telkens wanneer ik haar lach zag of hoorde, haar golvende blonde haren kwam er een raar gevoel in mijn buik. Een gevoel dat ik nog niet eerder had gevoeld. ‘Hazza, kom je ook?’ vroeg Niall en ik draaide mijn hoofd om naar hem en knikte. ‘Kom eraan’ mompelde ik en stond op om ook naar binnen te lopen.
‘Ik ben alvast naar mijn kamer. Ik zie jullie morgen’ hoorde ik Olivia zacht mompelen en keek op waar ik de vermoeidheid in haar ogen zag. ‘Welterusten’ zei iedereen hier aan tafel en ik keek haar na toen ik mijn hoofd weer draaide naar de rest hier in de woonkamer. ‘We hebben een goeie aan haar’ mompelde Zayn richting de kamer van Olivia. ‘Ja, ze past goed bij ons’ zei Niall simpel en iedereen knikte instemmend. Ik pakte mijn iPhone uit mijn broekzak en opende het whatsapp gesprek met Olivia.

Harry : Ga je morgenochtend even mee de stad in? Ik heb nog nieuwe kleren nodig.

‘Ga je trouwens morgenochtend meesporten Harry?’ hoorde ik Liam vaag vragen, maar hield mijn ogen op het scherm gericht waar Olivia net online sprong. ‘Harry?’ ik keek op naar Liam die met een verbaasde blik mij aankeek. ‘Ga je morgen mee sporten?’ vroeg Liam weer vragend toen ik ook op dat moment mijn iPhone voelde trillen.

Olivia : Is goed. Ik zal om half 10 klaar staan.

Een gelukzalig gevoel spreidde zich uit over mijn lichaam. ‘Harry’ ik kreeg nu een stoot van Louis. ‘Oh nee man, ik ga even naar de stad met Olivia’ mompelde ik zo onverschillig mogelijk en zag een kleine grijns op Liam zijn gezicht staan. ‘Hé Hazza, jij zit niet aan te pappen met haar toch? Want dan krijg je grote problemen met mij’ hoorde ik Louis zeggen en zag in zijn ogen dat hij het meende. ‘Lou, hij gaat alleen maar met haar naar de stad’ hielp Liam mij hieruit en ik knikte. ‘Omdat we morgenavond natuurlijk uit eten gaan wil ze nog nieuwe kleren’ was de beste smoes die ik op dit moment kon verzinnen, maar nog altijd was Louis niet overtuigd. ‘Ga je anders mee Li?’ vroeg ik zodat Louis toch nog rustig kon blijven. ‘Dan hoef jij je nergens zorgen over te maken Louis’ zei ik simpel en keek vragend naar Liam die er mee instemde. ‘Dan zie ik je morgen half 10. Nu ga ik dan mijn bed opzoeken, want de jetlag hakt erin’ ik rekte mij uit om daarna geeuwend op te staan. Ik wenste de andere jongens allemaal een goede nachtrust en ik hoopte maar dat ik snel in slaap zou kunnen vallen. Ook al waren mijn gedachten overal en nergens..

Hé guys! bedankt voor alle lieve berichten op mijn hoofdstukjes, daardoor heb ik steeds weer zin om verder te schrijven.. Dus hou je vooral niet in met je reactie, hoe langer, hoe beter..! Dit zal het laatste hoofdstukje zijn voor vanavond, morgen begint school weer, maar ik beloof jullie dat ik morgen tijd vrij maak om verder te schrijven!

Liefs x

Reageer (5)

  • JLove1D

    leeeuk

    1 decennium geleden
  • SweetDemon

    echt een mooi stukje snel verder !

    1 decennium geleden
  • IRVVIN

    geweldig verhaal <3

    1 decennium geleden
  • Harryloverxx

    Aww harry is in loveeeeeeee <3<3<3<3
    Hihihi
    Kan niet wachten tot morgen ;)
    !!!!!!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Salute

    Love it!!
    Snel verder <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen