Omdat lovebonnie het zo lief vraagt, heb ik nu al een nieuw hs hahaha

(door Britney)
Het is magieles, door Kim-Lian.
"Tijd voor een ouderwetse magiewedstrijd", begint mevr Van Der Meij. "Denk eraan elkaar niet verwonden of pijn doen!! Het is maar een oefening!!! Duo tegen duo, probeer de kracht van één van je tegenstanders voor 5 min uit te schakelen, zoals je in de les leerde" Een wedstrijd!! Leuk!! Alleen, ik moet met Nils...
"De eerste wedstrijd is tussen Silke en Rein en Femke en Fabian", zegt de leerkracht. Ik zie hoe Silke en Rein hand in hand hun krachten gebruiken. Fabian en Femke kunnen heel handig ontwijken, door hun 6e zintuig. Maar plots kan Silke Femke raken, waardoor Rein en Silke dus winnen. Ik applaudisseer. Silke omhelst Femke, en Rein geeft Fabian een boks.
"De volgende wedstrijd is tussen Lynn en Chanyeol en Britney en Nils" *zucht* Tegen Lynn dan nog. Het valt me nu pas op dat Chanyeol z'n haar bruin heeft geverfd. Koreanen verven hun haar echt voortdurend in de meest uiteenlopende kleuren. Maar goed, ik ga naast Nils staan, vertik het z'n hand vast te houden. De strijd begint. Ik geef alles en merk pas na een tijdje dat Nils niets doet.
"Waar ben jij mee bezig?", vraag ik, veel onvriendelijker dan de bedoeling was.
"Ik heb geen krachten meer, nu jij het hebt uitgemaakt, weet je nog?", snauwt hij terug. Lynn maakt van de situatie gebruik om me aan te vallen. Net op tijd, zie ik het, en vuur wat vuur op haar af, waardoor haar aanval mislukt. Maar ze maakt een weerkaatsschild, en dus komt het vuur op MIJ af. Ik kan niet op tijd ontwijken en ze neemt voor 5 min m'n krachten af. Maar mijn vuur is dus ook weerkaatst, en daardoor staat m'n arm in brand!! Oh nee, ik durf niet meer te bewegen, ook al is het m'n eigen kracht. Ik ben bang. Opeens is het vuur gedoofd en houd ik er enkel een brandwonde aan overgehouden. Nils heeft me gered.

(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
(door Silke)
(begin is hetzelfde stukje als hierboven)
Wat bezielt Nils? Britney doet alles alleen en Nils staat er een beetje op te kijken. Oh, ja, hij heeft geen krachten meer!!! Wat nu?? Britney raakt gewond!!!! Ik snel naar haar toe! Ik zie hoe Nils met z'n hand het vuur dooft. Hoe kan dat, hij heeft toch geen krachten meer?? Nu gaat het wel, ze heeft enkel een brandwonde. Nils staat er ietwat versteld bij, alsof hij zelf niet weet hoe het kan dat hij het vuur weghaalde zonder krachten en waarschijnlijk is dat ook wel zo. Ik omarm Britney.
"Gaat het wel?", vraag ik.
"Nils heeft geen krachten meer. Misschien nu tijdelijk wel of zo, maar normaal gezien niet, dus ik moet hem helpen. Ik alleen kan hem helpen, Silke. En eerlijk, ik wil hem wel terug, maar hij heeft me zoiets vreselijks aangedaan, dat ik hem niet KAN vergeven, al WIL ik het wel", komt er in één adem uit Britney's mond, terwijl we naar de zijkant van de zaal stappen.
"Misschien moet je het aanmaken en zeggen dat je dat enkel doet uit medelijden. Dan heb je hem terug", denk ik luidop.
Ze knikt hevig "Maar dan zal het toch nooit meer zijn zoals het was, al wil ik dat wel"
Ik zucht, maar ik weet diep vanbinnen, dat ze het ooit weer ECHT goed zullen maken....
Britney snelt op Nils toe, die geobsedeerd lijkt door Daans waterstraal, alhoewel daar toch niet echt veel bijzonders aan is.
Ik zie ze praten. Ik kom wat dichter, zodat ik kan horen wat ze zeggen. Zie Britney hem omhelst.
"Waarom doe je dat?", vraagt Nils.
Britney lacht. "Je bent wel m'n vriendje, he" Ik lach inwendig. Ze pakt het een beetje vreemd aan, maar ach....

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Oe leuk een magiewedstrijd. I love It. Super story. Echt prachtig.

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Abracadabra ik tover met mijn toverstaf en BAM ik sta in brand HEEEEEEEEEELP!!!!!!!!:|

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    snel verder!!!!!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen