nieuw hs

"Silke, jij bent haar beste vriendin. Wat heb ik gedaan?? Zeg het alsjeblieft!!!", smeekt Nils me nadat we door Britney de kamer zijn uitgestuurd. Hij ziet er oprecht uit. Wanhopig. Zeker niet alsof hij liegt, maar toch vertrouw ik het niet helemaal.
"Ze zag je zoenen met Lynn. Daar weet meneer niks vanaf, zeker?"
Hij schrikt. Maar niet schuldig, eerder verbaasd.
"Ik zweer het je, ik heb niks met Lynn, heb dat nooit gehad, en zal dat ook nooit hebben!!!! Geloof me!!"
Ik geloof hem. "Mij moet je niet overhalen. Hier in de kamer zit iemand bij wie je dat wel moet doen", antwoord ik, terwijl ik naar onze kamerdeur wijs. Roan gaat naar z'n kameren ik blijf alleen, met Nils en Rein, achter in de gang.
"Ik praat wel met haar", zeg ik. Ik geef Rein een kusje, draai me om en ga de slaapkamer binnen. Britney is nog steeds aan het wenen. De tweeling is elkaars haar aan het kammen (op dit uur van de dag!!!).
"Britney, over Nils...", begin ik.
"Ik wil die naam niet meer horen!!!!!!", schreeuwt Britney kwaad. "En ik hoef ook niet te horen wat hij je probeert wijs te maken. Voor mij was het duidelijk. Hij zoende met Lynn. Punt. Voortaan ben ik happy single"
Zo happy ziet ze er niet uit, maar ik zeg niks.
"Misschien moet je maar gaan slapen", stelt Mylène voor. Britney knikt en gaat zich in de badkamer omkleden. Wanneer ze terugkomt, hebben Rosanne en ik thee gezet.
"Ook wat?", vraag ik. Britney schudt haar hoofd en kruipt onder de lakens. We besluiten niet al te veel lawaai te maken, zodat ze kan slapen. (ik wist niet eens dat de tweeling dat kon!!) Maar uiteindelijk gaan we ook maar slapen.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Oe ik heb ook stiekem gevoelens voor iemand. Maar die heeft er geen idee van :) <3 <3

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Ik was een beetje kwaad denk ik

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    snel verder!!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen