Foto bij 27. Weekend

eerst en vooral SORRY DAT IK ZO LANG NIET SCHREEF
ik voel me echt schuldig, jullie verdienen meer verhaal. En het zou beter voor me zijn om meer te schrijven ook. Achja, het is zo druk op school. Zelf nu het vakantie is heb ik 1000 taken. Daarbij vergeet ik soms ook te zorgen voor mezelf, op gevoelens en eetvlak. Toch proberen ontspannen, en natuurlijk wat schrijfschade inhalen ;) Daar is vakantie voor.
Hier het felbegeerde stukje ;)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Newa

    Ik ben echt blij dat ik weet dat het nu beter met je gaat, en ik vind het niet erg dat je geen tijd had om te schrijven, ik herken dat wel, ik heb ook geen tijd, waarschijnlijk heb ik vandaag niet eens tijd om al mijn mails te lezen, want ik had 16 mails waarvan er natuurlijk super veel van jou zijn (je story), en ook een paar van het opbeur verhaal, want ik krijg telkens een berichtje als iemand iets heeft gemaakt. Verder heb ik denk ik ook nog een berichtje van een andere vriendin, dus al met al 16 mails, en ook nog 7 nee 8 toetsen deze week, maar het zal allemaal wel lukken.

    1 decennium geleden
  • 1iemand

    zo herkenbaar, ik hoop dat het nu beter met je gaat,
    *knuffel*
    en snel verder indien mogelijk ;)

    1 decennium geleden
  • Sophietjuh99

    Elke keer als ik een stukje lees, wil ik je knuffelen, dus... HUG?!

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Wat fijn, zoveel bezoek!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen