Het is ondertussen 8 uur en de show begint over een half uur en ik mag kijken! Yay. Ik ga alvast richting de zaal met Simone waar ik het bijzonder goed mee kon vinden. “We moeten volgens mij aan deze tafel zitten.” Zegt Simone terwijl ze naar een tafel wijst en we gaan zitten. “Er komen volgens mij nog meer visagisten hier zitten.” Ik knik en kijk even rond. Zoveel bekende mensen! “hoe kwam je er eigenlijk bij om bij een visagist stage te lopen.” Vraagt Simone opeens. “euhm..ja ik wou iets met mode en ik had al een paar keer geprobeerd bij kappers en modeontwerpers. Maar werd nergens aan genomen en toen kwam ik bij joun baas.” “Dan heb je eigenlijk wel geluk met zo’n stage. Heel veel meisjes dromen ervan en jij krijgt.” Ik knik met een grootte glimlach. “Ik ben er ook echt blij mee.” “ik zie het en je doet ook echt je best.” Het is een tijdje stil en dan dimpen de lichten en begint de show.
Na ongeveer een anderhalf uur is de show afgelopen en loopt de zaal langzaam leeg. “Ga je gelijk naar huis of blijf je nog even wat drinken.” Vraagt Simone. “Ik ga denk ik maar naar huis anders kom ik best laat thuis.” Ze knikt. “Is goed. Ik zie je morgen avond weer, he?” Ik maak een ja geluidje. “Doei ik vond het echt heel leuk.” Simone glimlacht. “tot morgen.” Zegt ze nog en ik loop richting de uitgang en dan naar mijn auto.
Na een half uurtje ben ik thuis. “Hallo, ik ben thuis.” Schreeuw ik naar boven. Nadat ik dat heb geroepen stormt mijn zusje gelijk naar beneden. “Was het leuk, heb je ook bekende mensen ontmoet.” Zo ratelt ze nog een tijdje verder. “Rustig Sam, ik heb veel bekende mensen gezien en het was echt heel leuk!” zeg ik blij. Ik hoor voetstappen van de trap en zie dat mijn moeder en vader ook naar beneden komt en vertel alles wat er is gebeurt en daarna ga ik slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen