Foto bij 12

Ze kwam aan op de plek. Ze zag daar zijn paard staan en een plastic kleed wat over een tak hing.
Power binde ze snel vast aan een tak waar ook zijn paard aan vast zat en der tranen gierde al snel weer over der gezicht heen.

Ze stond naast der paard en had der licht gepakt en toen ze richting de kleed toe liep zag ze hem... Zijn prachtige blauwe ogen keken haar recht aan en al snel had hij haar vast in zijn armen, vast tegen zijn lichaam, zijn warmte, zijn geur. Ze voelde de liefde van hun zo erg dat ze het bijna weer kon proeven.

Hun lippen begonnen elkaar aan te raken terwijl zijn handen door haar haren heen ging. Hij pakte daarna haar hand vast en liep naar de droge plek die hij gemaakt had, daar had hij een deken neer gelegt en een tas wat als kussen diende.

'Je hebt me gevonden mijn liefste, ik wist het daarom was ik gestopt' zei hij met een heese stem met een traan in zijn oog.

'stil maar lieverd ik ben nu bij jou, laten we genieten van dit moment dat we nu samen hebben'. streelde ze hem over zijn gezicht heen en pakte zijn hand en drukte die op der buik en hun kindtje te kunnen voelen bewegen.

Ze gingen zitten op de deken en hij hield haar strak vast en kuste haar nek, ze deed haar hoofd omhoog en genoot van elke aanraking die ze kreeg van hem, bij elke kwam een rilling vrij waar ze van genoot.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen