Foto bij hello london  good bye manchester

"'Broklyn ?"'.Ik open mijn ogen en zie Liam staan ."'Hmm ?"' we hebben ontbijt ?"'Ik spring op en zie Liam lachend staan ."' Ik euh ga me omkleden ik kom zo wel"'. Ik zie hem rood worden en snel de kamer uit lopen . Ik grinnik en pak mijn kort broekje pus mijn hemt en loop naar mijn badkamer waar ik me was aankleed en vlug nog wat make-up op doe . Ik loop naar beneden en zet me neer aan tafel recht over Louis en tussen Liam en Zayn .
"'Toch nog !'" . Ik kijk Louis vragend aan en eet mijn cornflakes op met mijn handen en zie Zayn vragend kijken .Hoef je geen lepel . Ik kijk hem geschrokken aan met grote ogen en knik nee ik laat mijn litteken zien en zie Louis geschrokken kijken . "'Is die nog niet weg ? "'Nee "' Die heb je al van je 5 jaar !"' Ik grinnik en zie Liam zijn ogen op me branden .Ik negeer het maar en eet verder .
"'Ga je mee strak met mij en Liam ?"' Ik kijk vragend naar Louis .shoppen .Ik kijk met grote ogen op en knik gretig waardoor de jongens lachen .
"'zo kleed je dan wel wat warmer aan wand zo ga je niet naar buiten"' . Ik spring op van mijn stoel en loop naar boven kleed me om en loop terug naar benden waar Louis en Liam in de woonkamer klaar staan . "'Gaan we ? Ze knikken en lopen voor naar buiten waar en zwarte Mercedes staat te wachten voor te vertrekken ..

LONDON --(ik weet dat ze in londen wonen maar hier bedoel ik waar de winkels zijn )

"'We zijn er"' ! .Ik stap uit waardoor er er een koude vlag over me heen gaat en ril even .
"'Heb je koud ?"' Ik kijk Liam aan en knik . "' ja tuurlijk ik kom zo el ..ja is goed ik zal het haar zeggen tot zo dikke kus "' .
Ik kijk om naar Louis en zie hem ook naar ons kijken . "' Ik moet naar el geeft het ?'" Ik en Liam knikken nee en glimlach even naar Louis .
"'En je hebt groeten van haar Broklyn . "' Doe ze terug ! "'zal ik doen ."' Doei " dag Lou . Hij stapt in en rijd weg .
"' Kom je ? ik knik en loop naar Liam . Hij pakt mijn hand en kijkt me lief aan . "'Zo welk winkel eerst ? "'Hollister !"' zeg ik en zie hem naar mij kijken .
"'Komen al je kleren van daar ? Ik kijk beetje beschaamd naar de grond en knik . "' Toch bijna allemaal ."' Ik heb er ook van tommy-hilfiger.
"'Rijk meisje ? ."' ik ben niet rijk ! "'zeg ik lachend en trek hem mee de winkel in .


....
Gaan we naar het park ? "'. Waarom ? "'ik weet daar een mooi plekje en ik wil het wel met je delen . "' zegt hij en knipoogt .
Ik glimlach hij pakt terug mijn hand vast en trekt me mee door het park naar de boom waarvan zijn slingers de sneeuw raken op de grond hij doet ze opzei en loopt dan door de struik waar een klein luikje zit ik loop er door en kijk bewondert rond als ik verschillend velden zie bedekt door sneeuw . in de zomer is het veel mooier . Ik glimlach en zet even mijn tassen neer . Het is prachtig . Ik glimlach en kijk naar een paar paarden die buiten staan met een deken op en laat een traan gaan ."' Je mist thunderhead he ? "'Ik kijk geschrokken op en kijk naar Liam ."' hoe weet je dat ?"' Louis heeft me veel verteld over jou . "'Ik hoop op en dag dat ik hem terug krijg en hem weer kan rijden en knuffelen "'."'kom hier "'. zegt hij en pakt me vast en drukt en kus op mijn haren ."'Zullen we iemand bellen ? "'Ik knik en wil achteruit stappen maar Liam trek me terug tegen hem aan. Louis ? kom je ons hallen ? het park . oke dankje . doei .
"' Hij komt . zegt Liam hij pakt mijn tassen op pakt mijn hand en loopt met mij op zijn hielen het park uit .ik zie de Mercedes van Louis voor ons neus en stap in ."'Hi ! .Mijn glimlach komt direct op en kijk Louis aan . "'Lou je hebt wel een duur nichtje !"' Zeg zegt Liam en kijk hem verbaast aan . "''Jij wou betalen ! "' Zeg ik lachend en zie Liam me aankijken en knipogen . Louis rijd lachend weg en schud lachend zijn hoofd ."' Waarschijnlijk alleen spulen van Hollister en Tommy -hilfiger ?niet"' . Ik word rood en zie Liam knikken .

back home ...

ik sprint de Auto uit en loop naar binnen "' broklyn !!!"' Roept Eleanor en pakt me vast . "'Ik heb je echt gemist ! "' . Ik kijk haar lachend aan ."' ik jou ook "' !.
"' Maar ik kan echt niet langer blijven ik moet zo naar een fotoschoot dus doei meid. "' ze geeft me een dikke knuffel Louis een kus en zwaait nog eens voor ze weg loopt . "'brooklyynn !!!!."' Ik kijk vreemd naar buiten en zie Niall staan . hij toon met zijn hand het gebaar van kom . Ik pak Liam zijn hand vast en trek hem mee naar buiten ."' Niall ? '"Hier !!"' Ik kijk vreemd naar de schuur waar er licht brand en loop er naar toe . "' Wat is er nu z---Thunderhead !!! ??"'
Hij hinnikt en stamp op zijn deur . Ik loop naar hem toe en knuffel zijn wolle vacht ."'Hoelang staat hij hier al en hoe heb je hem terug gekregen hij stond toch bij een rijke familie ?"' dat dacht jij hij stond opgeschreven voor slacht door die mensen omdat er niemand op kon rijden ."'Tuurlijk niet ik heb hem van toen hij veulen was ."'Heb je mijn zadel ook terug ? Hij knikt en wijst naar de kast . Ik glimlach gelukkig en kijk naar Liam die me lachend aankijkt "'.Daarom wist je van hem af ! "' zeg ik lachen en zie hem knikken . Hij komt naar me toe waardoor Niall lachend de schuur uit rend"' .Hij is prachtig net als jou ."'Ik glimlach en kijk Liam aan ."'wil je morgen mee op eten met me ?"' Ik kijk hem verast aan en knik ja . thunder geeft me een stoot zodat ik tegen liam aan vlieg en grinnik .
"'Hij vind je wel leuk ."' Liam lacht en geeft Thunderhead een aai over zijn hoofd .weet je ergens een paddock zijn ? "'achteraan de schuur"' ."' Oke waneer is deze schuur gebouwd ?"'vroeger stonden er springpaarden van Harry's oma "'.Wow ."' "' zadel op ik haal de andere even .Ik heb geen kleding ?! DE KAST ! roep Liam nog voor hij de schuur uitloopt . ik loop naar de kast waar de spullen zitten en en nieuw rij spullen .Ik kleed me om in de stal en zet thunderhead dan vast aan de stal en zadel op . "'Zo jij bent snel ."'Ik kijk liam aan en grinnik . "'Ik ben klaar jullie ? .Ze zetten hun neer aan de paddock en knikken Ik stap op en loop naar binnen .


( ik weet dat het een jongen is maar ik bedoel gewoond de dressuur oefeningen ))



Ik stop en buig met een glimlach en geef thunderhead een schouderklopje dat het goed heeft gedaan heeft en kijk de jongens aan die met open mond zitten te kijken .Ik stap af en loop naar de jongens die door elkaar praten . Je bent beter geworden ! ving ik alleen op van Louis op en glimlach . "'ik blijf geen kluns he."' kan je springen ? "'vraagt Harry en kijk hem moeilijk aan . '" ik wel maar hij niet "' .ik kijk naar thunderhead die onder het zweet zit en grinnik . ik zet hem in zijn stal en doe zijn spullen uit en een zweetdeken aan zodat hij rustig kan drogen ik doe hem straks na het eten wel een winterdeken aan .Ik geef hem een kus en loop de jongens achterna ."'ik ga me wassen "' ! zeg ik en loop naar mijn kamer .ik was me snel en kleed me om waarna ik naar benden ga .
ben je gek weet je wel hoeveel zo'n beest kost Liam ? Maar als ze ook wil springen en thunder het niet kan ? Je bent gek ! . Ik loop naar binnen en hoor hoe ze me alle twee aankijken .hi' zeg ik en ga naast Liam zitten . Louis schud zijn hoofd en loopt de keuken in ."'Wat is er met Lou? "'Oh niets . Zegt liam die lachend zijn arm rond me slaat . "'morgen gaan we een nieuw paard zoeken voor jou . "' ik Liam ongelovig aan en glimlach ."' een springpaard"' ? hij knikt en lacht . ik pak Liam vast en geef hem een kus op zijn kaak . Maar je moet beloven dat je ook op thunder rijd . Ik knik en lach breed .
Ik wil echt dat hij mijn vriendje is . Zeg ik mompelend en zie Zayn lachend kijken . "'Je verstond me niet he ? "' Hij lacht en loopt weg .
"'Ik ga thunder zijn deken aan doen ga je mee ? "' Liam staat op en loopt me achterna .

op stal ...
ik smijt het deken van thunder op en klik alles vast zodat het goed vast zit en geef hem nog een knuffel en loop zijn stal uit .Liam helpt me nog even met opruimen. Ik steek alles in de kast en doe hem op slot . "'Hoe groot is thunderhead eigenlijk ? "'1.85 m/ "'zeg ik en zie hem met opgetrokken ogen kijken .
"'je bent gek !"' ik kijk liam aan en geef hem een por . hij pakt me lachend vast en zet zijn hoofd tegen de mijne .
Hij drukt zijn lippen zacht op de mijne en glimlacht als ik terug kus . Ik kijk hem aan en glimlach .
"'zullen we maar terug gaan voor ze hun afvragen wat we aan het doen zijn ? "' ik grinnik en knik . Ik klik het licht uit en hoor nog en kleine hinnik van thunderhead . typisch zeg ik zacht en loop snel achter Liam aan ..

VOLGENDE DAG ...


wohooe ze hebben gekust en nuu ???? ............xx hope you liked it x))


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen