ik heb naar een prentje gezocht van een slaapkamer met 4 bedden en een raam maar niks gevonden dat aan mn wensen voldoet.... Als je iets vindt, dan stuur je me het maar, he!! Kan altijd helpen!! Kort stukje deze keer. Srry daarvoor, maar de vorige was wel lang en de volgende is ook langer dan deze. xxx

's Avonds zitten we uitgeput op ons kamer.
"Leuke klas", zegt Rosanne. Ik knik. Nils zit erin! Daar ben ik blij om! Hij is een schat!
"Welk bed nemen jullie??", vraagt Mylène. Ik kies het bed dat het dichtst bij het raam staat. Silke naast me, dicht tegen de deur, en Mylène en Rosanne rechtover ons.
"Hartstikke leuke kamer", zegt Mylène vrolijk.
"Tijd voor een feestjeeeeeee", gilt Silke hyper. We schreeuwen het blij uit en Rosanne zet haar iPod heel erg hard aan. Natuurlijk speelt Roans liedje maar al zou het een vreselijk liedje geweest zijn, we zouden nog vrolijk blijven. We dansen gek in onze nieuwe kamer rond. Opeens vliegt de deur open en een voor ons onbekende vrouw stapt de kamer binnen en zet resoluut de muziek uit. Ze stelt zich voor als Lieke Van Lexmond, die samen met katja schuurmans, internaatbeheerder is. We zuchten wanneer ze de kamer uit is, vallen op onze bedden neer en beginnen te giechelen. Mylène en Rosanne zijn TOP! Geniale kamergenoten!!! Ik hou nu al van ze!:)(H) Er gaat een signaal dat we stil moeten zijn en moeten slapen. Vlug kleden we ons om, poetsen onze tanden en gaan slapen. Goedenacht!!!!!!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen