Foto bij going to londen ..meet my new home x)

"'Hier is het . "'Wat hier ?"' mompel ik zacht en kijk naar de reuze villa die voor me staat . Ik loop naar de deur en bel aan .
"'Broklyn"' !Hoor ik en kijk de persoon aan die lachend in de deur staat . "'Louis"' ? Zeg ik ongelovig en kijk nog eens naar het huis.
ja tuurlijk hij is wereld beroemd waarom zal hij niet zo'n huis hebben ? Ik grinnik bij mijn gedachten en pak Louis vast .
"' Ik heb je gemist nichtje"' . Ik jou ook bear ."' noem me niet zo "' . Ik zet mijn pruillip op en kijk Louis aan die me lachend aankijkt .
"' al goed kom naar binnen of je bevriest nog . "' Ik loop Louis achterna en zie een jongen zonder shirt naar benden komen en word rood .
hye girl ?! ...H..hii' zeg ik hakkend en kijk naar Louis die lachend naar me kijkt omdat ik nog altijd niet goed kan omgaan met jongen .
"'Louis lach me niet uit ! "'sorry Broklyn "'Ik zet mijn koffers neer naast de trap en loop rood achter Louis aan naar de keuken .
Hier '" wat is dit ? "' Zelfgemaakt limonade ala Harry echt lekker "' Ik drink er van en kijk verast op ."' Dit is lekker ."' Dank u ! "' Ik kijk geschrokken om en zie iemand met krullen staan waarschijnlijk Harry urg ik schaam me zo hard ik heb een neef die in een boyband zit en heb er nog nooit naar geluisterd ik weet met moeite de naam van de band waar hij in zit . "' Louis mag ik mijn kamer zien ?"' Tuurlijk !"' Louis pakt mijn koffers op en loopt met mij op zijn hielen naar het 2 verdiep . "'hier is je kamer ! "' Ik kijk met open mond naar de kamer en hoor Louis zacht grinniken ."' mooi niet ?"' Ik kijk met blinker oogjes naar Louis en knuffel hem ."' je moet mij niet bedanken maar liam "' Liam ? "' Ja de jongen die je het eerst zag in de hal . "' Ik word rood en hoor Louis grinniken .
You have a boy friend you have a boyfriend ! Ik kijk Louis dreigend aan en loop hem achterna de trappen af naar de woonkamer
'"Zayn help me ! "'Ik spring op Louis rug en hoor de getinte jongen lachen als Louis op de grond valt
"' ahh broklyn ga af me ! "' Nee "' zeg ik eigenwijs en blijf zitten en hoor zayn ? nog harder lachen . "' en ik dacht dat Louis al gek was ."he ik ben niet gek ! "' zeggen ik en Louis tegelijk en kijk hem lachend aan . ik ga van probeer op te staan maar val terug neer op Louis zijn buik en hoor hem zuchten .
"' moest dat ? "' He het was niet de bedoeling ."' zeg ik en ga door zijn haar . "'Ik help je wel "' . Voor ik nog kan zeggen van niet word ik opgepakt en weer op de grond gezet . Ik kijk om en zie Liam staan en begin te blozen ."'Vergeet niet te blozen "' ! Ik kijk geschrokken naar Louis en hou mijn hand voor mijn gezicht
"'ETEN! hoor ik uit de keuken en loop er vliegens vlug naar toe ik hou van eten ."'Ze is nog vlugger dan Niall ! Hoor ik Zayn zeggen en kijk hem vragend aan
5 jongens ? oke dan ? Ik kijk naar het bord en kijk met grote ogen naar de spaghetti die voor mijn neus komt te staan .
........

Broklyn Lianna Henderson zet je recht in de zetel ! Ik kijk verergert naar Louis die me met heel mijn naam noemde en zie hem grijzend staan .
Ik zet me recht en pak een kussen voor op mijn schoot te leggen . "' woehoe ze luisterde naar me !"' . Ik kijk hem lachend aan en sta op . "'Wat ga je doen ?"'
"slapen "' . het is 9 uur ? '" Ik ga bijna altijd vroeg slapen ."' ow oke dan "'. zegt hij teleur gesteld . Lou ik ben hier nog morgen en daarna enzo dus lach !"'
Hij grinnikt en pakt me vast . "'slaap lekker broklyn "' . ik druk een kus op zijn wang en loop naar boven waar ik tegen iemand aanstoot . "' Euhh s'sorry "'.
Maakt niet uit "' . Ik kijk op en zie Liam staan . "'slaap lekker Broklyn ."' Slaap lekker liam "' . Ik geef net zoals bij liam een kus op zijn wang en loop rustig weg . Ik kijk nog eens om en zie hoe hij zijn hand op zijn wang legt en glimlacht . "'Liam ?"' Hmm?"' Bedankt voor mijn kamer zo mooi te makken"' . Hij glimlacht en knipoogt lief naar me . Ik loop glimlachend naar mijn kamer en laat me zuchtend zaken op in mijn bed en voel hoe mijn ogen zwaar worden en val in slaap .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen