Foto bij 2

verleden

'Nou waarom moet Alexei weg papa? Je weet dat hij de eengste apart van mij die Power kan rustig krijgen' schreeuwde Katerina naar haar vader toe.

Haar vader was koppig en zoals gewoonlijk zal hij haar geen gelijk geven. 'Je weet waarom Katerina! Hij is te ver gegaan! Ik wil geen persoon die ik aangenomen hebt die geen respect voor mij heeft! En kijk uit met je gedrag mevrouw want anders kan ik hem wel eens verliezen bij jou!'

Dat was de manier hoe Katerina's vader reageerde. Hij wilde altijd het laatste woord hebben.

Ze liep rustig weg, ergerend aan het idee dat haar paard misschien niet juist word behandelt. Ze moet nu zelf meer tijd gaan besteden aan Power om hem op de juiste manier te trainen. Ze liep door naar de stallen, Alexei was al weg.

Ze liep door naar haar grote zwarte paard en streelde hem door zijn manen. Power was een prachtig paard. Hij was genoemd naar Power omdat hij altijd zo snel en wild is, precies zoals Katerina wou.

Als ze haar vingers door zijn zachte manen streelt, voelde ze hem gelijk rustig worden, hij is het perfecte paard voor haar. Alleen zij en Alexei waren de personen die hem zo rustig konden krijgen.

Soms ging ze tegen hem praten, ze vertelde dan hem al haar geheimen wat ze nooit tegen iemand anders kon vertellen, en de manier waarop hij dan reageerde leek het net of hij kan verstaan
.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen