Foto bij 1

heden.

Bulgaria 1490

Katerina zat bij het raam, opgesloten in haar slaapkamer. Ze keek naar Damon, de stalknecht die 1 van de paarden klaar maakte om weg te gaan.
Een simpele stalknecht maar die heeft hun familie tot grote schande gemaakt... Beter gezegt hij samen met Katerina hebben dat gedaan!

Wanneer Katerina's vader achter kwam dat ze zwanger was van Damon's zijn kind, kon hij van geluk spreken dat hij alleen verbannen was en niet vermoord wegens zijn daden.

'Klop...Klop...Klop' hoorde Katerina

Rosa, de Petrova familie dienstmeid klopte op haar deur.

' Je mag binnen komen' zei ze.

Rosa, een vrouw van gemiddelde leeftijd, met harde uitdrukkingen op der gezicht wat ooit eens mooi was liep de kamer in.
Ze had een dienblad met eten in haar handen.

'Ik kom je wat eten brengen Katerina, ook je moeder wilt je spreken over je kind, over wat er gaat gebeuren als ze eenmaal geboren is' Rosa sprak je laatste woorden heel voorzicht maar duidelijk.

Katerina keek naar hij buik en begon te zuchten, ze wist de toekomst van haar kind niet goed zal zijn, ' Ik zal me moeder snel genoeg spreken, je mag gaan'

Rosa zetten het dienblad met eten op het tafaltje en verliet de slaapkamer. Katerina ging verder naar Damon te kijken hoe hij zich klaar maakte om weg te gaan naar Spanje. Hij was een lange man met donker haar, zo donker als dat van een raaf en zijn ogen waren blauw... Hij was bijna een god look-a-like van plaats een stalknecht...

Ze keek naar hem en voelde precies het zelfde als de eerste dag dat ze elkaar leerde kennen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen