Vanaf nu ga ik mn hs niet perfect zo houden als zoals ik op voorhand had bedacht. Dus, gaat mn hsnummering miss niet altijd kloppen. Als je zoiets ziet, zeg je dat maar, he!!!! Dit is toch wel een tamelijk lang hs!! Enjoy!! Wat vonden jullie van de finale??? Mijn personages als winners!! Ik denk dat de benamingen van de vakken Nederlands zijn, maar ik woon in België, sommige vakken heten hier andrs dus ik weet niet zeker!! xx

We moeten ons voorstellen.
Daan begint:" Ik heet Daan Zwierink. Mijn kracht is water. Dat is mijn eigen kracht. Je kent me omdat ik in MainStreet zing. Mijn hobby's zijn voetbal en zang."
Een meisje vraagt of hij in een club voetbalt. Daan knikt. Meneer Genemans stelt voor dat dit meisje zich nu voorstelt.
"Ik heet Sterre. Mijn kracht is telekinese. Dat is eigenlijk de kracht van mn vriendje Alessandro. Ik heb meegedaan aan jsf 2012, met het nummer 'i'm singing'. Nu ben in 'actief' in Girl5. Mijn hobby's zijn piano spelen en zingen."
Hierna komt haar vriendje:" Mijn naam is Alessandro Wempe, maar iedereen noemt me Ales. Ik heb dus als kracht telekinese. Ik deed ook mee aan jsf 2012. Mijn hobby's zijn rappen, zingen en voetbal." Alessandro is een lange Zuiderse jongen. Heeft vast familie in een ander land, Spanje of zo.
Ewout duidt nu het meisje aan dat ik als vriendin van Owen herken. "Ik heet Priscilla. Mijn kracht, nou ja, Owens kracht, is aarde. Mijn hobby's zijn twitteren, zingen en eten. En vanwaar je me kent?? Vraag je dat echt? Ik BEN WEL BNER, HOOR!!! Mijn fans heten Priscillators, ben jij er één?" "Pris, je hoeft nu geen reclame voor jezelf te maken!!", zegt het meisje naast haar, als ik me niet vergis de vriendin van Daan. Ze stelt zich voor als Alexandra Gadzina, zangeres uit jsf 2011 in België, die houdt van zingen, gitaar spelen, en winkelen. Daarna is het de beurt aan de beruchte miss Taylor.
"Ik heet Lynn Taylor. Ben actrice, hou van het vak! Omdat ik er heel goed in ben en enkel hoofdrollen speel. Ze hadden me eens gevraagd voor een kleine rol, maar ik heb dat natuurlijk geweigerd. En ach, waarom vertel ik dit ook aan jullie, bende uilskuikens???? Mijn vriendje is Chanyeol, uit EXO, dat is kpop. Ja, mensen, de wereld bestaat niet uit Nederland alleen. Kpop komt uit Zuid-Korea. Hahahaha, de wereld bestaat niet uit Nederland alleen. Wat ben ik toch geestig!! Mijn kracht is teleportatie. Chanyeol heeft dat ook, dankzij mij. Dat was het. Waar blijft het applaus??"
We kijken haar raar aan maar daar blijft het bij. De anderen stellen zich ook voor: Silke, Rein, Nils, Owen, De tweeling: Mylène en Rosanne Waalewijn, die het jsf 2013 wonnen en allebei een eigen kracht hebben: Mylène kan met dieren praten en Rosanne kan vliegen. Hun vriendjes heten Melle en Roan. Melle van Mylène en Roan van Rosanne. Melle deed mee aan jsf 2012. Roan aan jsf 2013. Chanyeol Park, vriendje van Lynn en Femke Meines, winnares jsf 2012 en vriendin van Fabian, uit de Belgische versie van jsf 2012. Zijn kracht is een zesde zintuig voor gevaar.

(H) (H) (H) (H) (H) (H) (H) (H)
(Door Silke)

Nadat we ons voorgesteld hebben, geeft Ewout wat uitleg:" Het is niet omdat jullie op deze school zitten dat jullie geen gewone vakken hebben!! In de klassen met leerlingen ouder dan 18 hebben ze enkel magielessen, maarjullie zijn nog jong. Jullie hebben ook wiskunde, Engels, aardrijkskunde en natuurkunde van mij en Nederlands, Frans, Duits, muziek en gym van mevr Van Der Meij. Magie hebben jullie elke namiddag. De maandag en donderdag door mij en de dinsdag en donderdag door mevr Van Der Meij, de woensdagnamiddag zijn jullie vrij maar moeten jullie wel op school blijven. In het weekend zijn jullie vrij te kiezen of je op school blijft of naar huis gaat." We knikken. "Nu schrijven jullie 1 naam op van een persoon bij wie je op de kamer wil liggen. Daaronder schrijf je je eigen naam. Je ligt per 4 op een kamer, jongens en meisjes gescheiden. Blijf rustig ik ga even naar Kim-Lian." "Pardon, maar ik eis voor miss Taylor een privé kamer", krijst Isabel. Ewout knikt en vertrekt naar de klas naast de onze. Ik hoor MainStreet smoezen:" Als Owen Rein opschrijft, Rein Nils, Nils mij, en ik Owen?" Ik schrijf Britney op. Het kan me eigenlijk niet schelen of ik bij Priscilla en Alexandra op de kamer lig. Meneer Genemans komt terug binnen, haalt de blaadjes op, schrijft gauw wat dingen in een schrift terwijl hij de briefjes leest. Ik begin te smoezen met Femke, het meisje dat naast me zit.
"Hey. Wie heb jij opgeschreven?"
"Britney. Jij?"
"Sterre"
"Waar heb je Fabian leren kennen?"
"Bij de finale van het europese jsf"
ik knik
Ewout legt ons het zwijgen op en zegt:" Ik heb de kamerindeling. Femke, Sterre, Alexandra en Priscilla, kamer 309, dat is 3e verdiep, 9e kamer. Rein, Daan, Nils, Owen, kamer 310" MainStreet jubelt. Rein roept:" Jej, ik heb een kamer met mn broertjes!!!!!!" Wat is hij toch schattig!!!!
Ewout gaat verder:" Britney, Silke, Mylène en Rosanne, kamer 311. Melle, Roan, Polle en Fabian, kamer 312. Polle zit in de andere klas. Alessandro, Chanyeol, Giorgio en Taemin, kamer 314. Taemin en Giorgio komen ook uit Kim-Lians klas. Lynn, jij hebt kamer 313"
"13 is ongeluksgetal, dat is toepasselijk bij Lynn", mompelt Sterre zacht. Hier en daar klinkt gegiechel.
"He!! Geen ruzie!!", schreeuwt meneer Genemans.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Spannend echt wel. Oe ik wil ook wel een suite. : D

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Ik wou een suite en krijg geen :(( :(( :((

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    snel verder!!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen