Wéér een nieuwe, maar ik zal er vanaf nu minder kunnen maken, school enzow.

Skin white as snow...
Edward Pov.
Ik kan maar niet stoppen met denken aan Victoria. Ik moet het zo snel mogenlijk uitmaken met Bella, ookal zal het me zuur opbreken. Ik kom aan met m'n grijze volvo op de parking en zie meteen Bella naar me toe lopen."Bella, ik moet je iets vertellen." Ze kijkt me even onderzoekend aan maar knikt dan."Wel, ik vind dat onze relatie uitgedooft is. Je bent telkens stikjaloers als ik eens in het rond kijkt. Het is gewoon verstikkend. Het spijt me maar, ik maak het uit." Ik zie de tranen in d'r ogen springen maar weet dat het het beste is.
"Hoe kun je me zoiets aandoen?! Je hebt een ander he?! Die ene met d'r witblonde haren!! Ze zal er niet goed van zijn!""Als je Victoria met maar 1 vinger durft aanraken zal jíj er niet goed van zijn!"Ik zie d'r verschieten van m'n stemverheffing. Ze druipt af met een droevig gezicht en gaat naar d'r vrienden. Rose komt op me af en slaat een arm rond me."Als ik eerlijk mag zijn, is dit je beste beslissing tot nu toe!"Ik lach even en ga dan met iedereen de school binnen. De dag verloopt voor de rest erg traag.

*Na school*
Ik kom thuis van m'n werk en besluit meteen naar Edward door te gaan. Ik loop vliegensvlug door het bos en ben snel bij de Cullens hun verblijf. Ik druk op het belknopje en nog geen 2 seconden later staat Edward al voor me. Hij trekt me bij m'n arm het huis binnen. Ik begroet snel iedereen want ik word al megesleurd naar Edwards kamer."Zozo, je kan precies niet wachten?""Neen, ik moet je wat vertellen. Ik heb het vandaag uitgemaakt met Bella, ze was woest en zei dat het je zuur zou opbreken. Maar dan heb ik gezegt dat als ze je iets zou aandoen dat het hààr zuur zou opbreken. Ze druipte wel verdrietig af. Maar nu kan ik bij je zijn, wanneer ik maar wil."Meteen plant hij z'n lippen op de mijne en beginnen we heftig te kussen. Ik voel z'n handen onder m'n truitje gaan en stoppen aan m'n bh sluiting.Ik laat Edward even los."Sorry, maareuh... ik ben wel nog maagd." Ik zou nu normaal zo rood als een vulkaan staan maar gelukkig helpt m'n dood erbij ^^."is niet erg, ik ben het ook nog steeds."Ik lach eens en ga door met kussen.
M'n topje word in 1 ruk van m'n lihaam verwijderd en daarna volgt m'n bh. Ik trek Edwards shirt van z'n lichaam en smijt het op de stoel. Ik kijk meteen op een torso.


Sorry de rest voor het vervolg, lekker spannend xD

Xx.

Reageer (3)

  • LADYxBaBa

    SEXY!!

    Snel verder

    (stoute Eddie zo snel!)

    1 decennium geleden
  • Atlanta

    Omigawd! Snel verder bittee!!!

    <33

    1 decennium geleden
  • xJonasHotel

    Mag je me ni aaandoen !!

    Snel verder !!



    Xx


    Megan (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen