Enjoy !

Hoi,
Ik ben Demi, Demi van Aarle om precies te zijn. Ik ben 18 jaar en over 2 dagen verhuis ik met mijn 3 beste vriendinnen, Sharon, Manon & Sanne naar Amsterdam, om daar te gaan studeren. We hebben een heel leuk flatje gekocht, en hebben er allemaal erg veel zin in. Ik heb blond, half lang, krullend haar, blauwe ogen en hou er van feest vieren.

Hoi,
Ik ben Sharon, Sharon Zwierink, het nichtje van Daan, ja DE Daan Zwierink. Demi is helemaal gek van hem en elke keer moet ik verhalen over hem aanhoren. Zijn vrienden zijn echt heel aardig en we zijn goed bevriend. Vooral met Rein heb ik veel contact, niet meer als met de andere jongens, maar gewoon ander contact zegmaar. Ik heb zwart lang haar, houd van mode, feest vieren, dansen & zingen.

Hallo!
Ik ben Manon, Manon Käller aangenaam. Nee oke, eigenlijk heet ik Manon Welberg, maar sinds ik Nils ken door Sharon enzo, ben ik helemaal verliefd op hem. Hij is zo leuk en zo knap. Ik ben misschien ook wel een beetje de druktemaker van de groep. Als ik wakker word ben ik al gelijk hyper, en het stopt pas als ik ga slapen. Ja, misschien wel een aandachtspuntje. Maargoed, ik heb lang blond haar, blauwe ogen en houd van mode, jongens, drinken, feesten en noem zo maar op.

Hei !
Ik ben Sanne, Sanne Heartbeat. Ja ik haat mijn achternaam echt, maarja wat kan je eraan veranderen? Ja trouwen, maar is 18 jaar niet nog een beetje jong? Oke, ik zal even wat over mezelf vertellen. Ik ben dus Sanne, ik hou van kleren kopen, van dansen, zingen, jongens, drinken, feesten, noem maar op. Ik heb bruin lang haar, bruine ogen, en dat was het wel ongeveer.

Reageer (1)

  • Debbie2022

    Ik mis Daan Zwierink elke dag om me heen Groetjes Debbie Sporken

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen