* Vader ( Eric)
* Moeder ( Anne)
* Oudste zoon ( Quin)
* middelste tweelingen ( Jonathan, Gabriel)
* Jongste zoon ( Daniel)
* Dochter (Samantha)
* Husky`s ( Max & Shadow)

- Eric de vader van quin, Jonathan, Gabriel, Daniel, Samantha, En de man van anne werkt bij een Dierenwinkel, daarnaast is hij schilder, en maakt veel dingen zelf, Hij houdt van zwemmen, en is dol op Sla. Ze hebben ook een kleine moes tuintje, daar groeien allemaal lekkere gezonde dingen. Hij houdt naast alle dingen houdt hij van zijn gezin. en uit eten gaan. vooral met zijn gezin.. --> Hij is nu ontslagen en gaat een nieuwe baan zoeken. maar dat kan niet 1.2.3.
Hij moet veel dingen doen, Tot op een dag een meneer aan komt met een bord die hij zomaar gaat planten daarop stond ( Dit huis is aan iemand anders gegeven) Dus ze waren gedwongen om een andere huis te zoeken.

- Anne De moeder van quin, jonathan, Gabriel, Daniel, Samantha, en de vrouw van Eric, werkt bij een ziekenhuis, en verdiend best goed., daarnaast is ze huisvrouw en zorgt voor de kinderen, maar een tijdje ging het niet goed met haar, ze kreeg slapeloze nachten en kon niet meer slapen, dus ze kreeg medicijnen en therapie om goed te kunnen slapen, maar dat hielp allemaal niet echt goed.

- Quin : Quin is de oudste zoon van Eric en Anne, hij houdt heel veel van het leven, en ook dus van zijn ouders en de rest van zijn andere gezins lid.
Hij kan heel goed piano spelen, en zingt heel graag, alleen wat hij niet kan doen is schrijven want hij is dyselixie.
Hij leert via computers en heel veel te schrijven geleerd door zijn broertje Jonathan, naast dat gaat hij naar een andere school dan zijn broertjes en zusje, Waar hij meer leert schrijven, en lezen.

- Jonathan En gabriel zijn tweelingen.
Ze doen alles samen, behalve dan naar de toilet gaan, maar school daar fietsen ze samen,en naar huis dan gaan ze samen en ze zitten samen op voetbal..
Jonathan is alleen wat stiller dan zijn broertje gabriel.

- Daniel is astmatise en moet op tijd zijn Ventaline in nemen want anders gaat het fout, hij was is een keer zonder zijn puffer naar school gegaan maar dat ging niet goed bij gym.
Eric die hielt hem op..

- Samantha is een vechters baasje ze gaat nergens van opzij of ze gaat nooit klagen, alleen als ze echt pijn hebt, dan heeft ze echt pijn.
Ze zit op paardrijden, en houdt heel veel van dieren..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen