Even tussendoor iets totaal anders; Studay!! Was mooi weer, lekker zonnig met hier en daar gratis voedsel.

Het studeren is weer begonnen in mijn geliefde Antwerpen. Nou... sommigen hebben nog geen les gehad terwijl anderen al uren hebben lopen zwoegen. Maar iedereen was vandaag vrij (we hadden zelfs een gast uit Amsterdam).
Op een mooie nazomerse dag in september stormen de dokken vol met studenten. Hele busladingen vertrekken naar het noorden waar luide muziek uit de speakers knalt. Springkussens worden opgeblazen, hier en daar worden kraampjes en podia gebouwd, het is een big happening. Op het sportgedeelte horen wij dj's terwijl studentenvereningen met elkaar de strijd aan gaan. Bobslee's razens langs, mensen vallen in het water, springen over ballen, op de muur... er valt genoeg te zien en te doen.
Om het allemaal verantwoordelijk te houden worden oordopjes aangeboden, die meer dan welkom zijn. Iets minder in de drukte geven studenten van ?hogescholen? make-overs, worden suikerspinnen en popcorn uitgedeeld en kun je cultuur opsnuiven. Of... kans maken om cultuur op te snuiven en cultuurchecks kopen.
Er waren veel bands, zangers, zangeressen. Sommige slecht, sommige goed.
Lang niet iedereen had door dat er gratis Ben& Jerry's ijs uitgedeeld werd in een iets rustiger gedeelte. (wij konden 2x halen^^ yesyesyes).
Voor mensen die er dit jaar niet bij waren & toekomstige studenten; wees er volgend jaar zeker bij.
Dat was een kort stukje, maar ik ben een beetje moe xD Morgen wel weer college.
xxx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen