Hye, nieuw hs!! En aan lovebonnie ik zou wel willen maar ik denk niet dat het voorlopig in mn verhaal past, srry, je moet weten dat ik al heel veel vooruit heb gewerkt dus dat het moeilijk is nu nog van alles aan te passen. Wat is je naam?? Ik zal het gebruiken maar pas laat in het verhaal, sorry!!

Lynn Taylor bestaat wel maar is niet echt beroemd

De blonde meneer stelt zich voor als Ewout Genemans, leerkracht en tevens stitularis van de tweede eerstejaarsklas. Hij begint alle namen van deze klas voor te lezen. Ik ben, yes, Nils ook, en REIN, en Britney, en Daan en oh ja, er waren maar 2 klassen van 12 tot 16 jaar dus we zitten sowieso allen samen!! Jippie!!! Meneer Genemans neemt ons mee naar een lokaal.
Daar begint hij eerst uitleg te geven:" Dit is een speciale klas. Zoals jullie weten, hebben jullie allemaal een magische kracht. Maar deze klas bestaat VOLLEDIG uit duo's!! Dat wil zeggen dat de helft van jullie, vriendje of vriendinnetje is en dus zelf geen eigen kracht heeft. Enkel een deel van de krachten van je vriendje of vriendinnetje. Voor jullie, die dus geen eigen krachten hebben, zeg ik: vanals het uit is, heb je geen kracht meer dus dan word je van school gestuurd. Ik hoop dat jullie dus verstandig genoeg zijn om het pas uit te maken als jullie afgestudeerd zijn." Hier en daar klinkt gegrinnik.
Meneer Genemans gaat verder:" Slechts 44% van de vrienden en vriendinnen halen hun diploma, dus als je nu al weet dat je het niet gaat halen, kan je nog opstappen."
Iedereen kijkt verschrikt maar niemand verlaat de klas.
"Goed, ziet er een toffe groep uit", lacht Ewout. "Nu stelt iedereen zich kort voor, voornaam, eventueel achternaam, kracht, heb je een eigen kracht of ben je vriendje of vriendinnetje? Vanwaar ben je beroemd? Hobby's? Meer is niet nodig"
"Pardon, ik wil dat mejuffrouw meer over zichzelf kan vertellen", klinkt opeens een stem. We draaien ons om naar het geluid en zien verschrikt dat daar een kleine, mollige vrouw staat.
"Pardon, vergat ik me voor te stellen?? Ik heet Isabel Van Der Vlught, ik ben de begeleidster van mejuffrouw Taylor. Ik moet al haar lessen bijwonen. Opdracht van haar vader." Al dat gepardon steekt me nu al de keel uit. Als die echt bij al ons lessen moet zijn, word ik gek!!
"Het is waar, wat ze zegt", klinkt plots een verwaande stem. Ik draai me weer om en zie een meisje met bruin haar dat ons arrogant aankijkt. Ewout kijkt eerst raar maar zegt uiteindelijk dat het goed is en dat ze wel op de zetel in de kamer van 'miss Taylor' kan slapen. Daar lijkt Isabel tevreden mee te zijn. ok, nu kunnen we ons dus echt voorstellen.

Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Yeeeaaaaah super echt goed ze.

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Mag ik er ook in???????
    Mijn naam is trouwens Britney dat wist je nog he

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    leuk!! snel verder!! bedankt dat ik er in mag! ik heet Inge, snel verder!! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen