Hey sorry dat ik gister niet geschreven heb maar wk ploegentijdrit was erop wat ik graag wou zien en had PW geschiedenis. Frans had ik trouwens een 7 dit valt opzich wel mee met de rest van de klas de meesten hadden onvoldoende. Maar ik kijk nog wel hoeveel ik schrijf. Woensdag heb ik Duits toets dus ik denk morgen niet.
Heb trouwens snel geschreven dus kan vol spellingsfouten zitten
XXX Iris

( vanuit Emma)


Langzaam tikken de minuten voorbij. Duizenden gedachten gaan door mijn hoofd. Maar telkens weer komen die gedachten op 1 punt uit en dat is de bom. Hoe kon Damian zo ver zijn gegaan. Ik voel Daan naast me, langzaam kijk ik opzij. Daan is gewoon het beste vriendje wat je je kans wensen. Ik geef Daan een kusje op zijn wang waarna ik er meteen een terug krijg. Emma? Daan kijkt me aan. Ik hoop echt dat ze ons hier uit kunnen halen. Maar als dat niet zo is wil ik dat je een ding weet. Ik wil dat je weet dat ik echt super veel van je hou. Ik had je nooit alleen moeten laten en nooit aan je moeten twijfelen toen jij nog met Damian had. Ik had hier liever alleen gezeten. Dan wist ik ten minste dat jij veilig was. Ahw dat is echt zo lief. Ik buig voorover om Daan een kus te geven. Gelijk trekt Daan mij bij hem op schoot. Eventjes vergeet ik alles om me heen maar dan gaat Daan zijn mobiel af. Met Daan. Ik hoor door de telefoon heen dat het Spike is. Misschien kunnen we er dan toch nog uit komen. Em op hoeveel staat hij? Daan kijkt me vragend aan. Ik spring van zijn schoot af en loop richting het aanrecht waar we hem op gelegd hebben. Nog 9.37 zeg ik. Daan herhaald mijn antwoord waarna het gesprek snel afgelopen is. Daan legt zijn mobiel weg en gaat voor zich uit staren waarna hij keihard K*T roept. He liefje wat is er? Ik loop terug naar Daan en ga weer bij hem op schoot zitten. Ze hebben niet genoeg tijd meer om de bom van de caravan te koppelen waardoor ze niet op tijd naar binnen kunnen. Het is dus eigenlijk gedaan zeg ik terwijl er een traan over mijn wang stroomt. Daan knuffelt me en zegt ja daar komt het eigenlijk wel op neer. Daan geeft me een kusje op mijn neus en zegt jij bent echt zo lief als je verdrietig bent. Ik glimlach voorzichtig naar Daan. Ik ga rustig naar achteren zitten en leg mijn hoofd op Daan zijn schouder. Ik laat het maar allemaal op me af komen ik kan er toch niets meer aan veranderen.

Opeens gaat Daan zijn mobiel weer af.Ik weet niet hoelang ik tegen hem aan heb gelegen maar de bom is in ieder geval nog niet afgegaan. Ik weet niet precies wie Daan aan de lijn heeft maar het klinkt serieus. Ik zal even hoor ik Daan zeggen. Hij tilt me op en met mij in z'n handen loopt hij richting het aanrecht. Nog 3.21 zegt hij. Oke dat zal dus wel Spike zijn. Zou je iets willen proberen hoor ik hem door de telefoon vragen? Ja tuurlijk alles beter dan afwachten antwoord Daan. Oke heb je misschien daar een schroevendraaier of een mes ofzo. Daan zet me op de grond neer en gaat in de bestek la opzoek naar een mes wanneer hij deze heeft pakt hij zijn mobiel weer. Hier zegt hij tegen mij wil jij alles doorgeven. Is goed zeg ik. Hij heeft een mes zeg ik door de telefoon. Oke laat hem alle schroefjes los schroeven zodat het kistje open kan. Alle schroefjes open schroeven zeg ik. Daan gaat meteen aan de slag maar het verloopt niet zo snel aangezien hij het met een mes doet en niet met een schroevendraaier. Ik kijk op de timer nog 2.16. Gelijk Daarna heeft Daan het kistje open. Hij is open zeg ik door de telefoon. Oke wat zie je? Allerlei verschillende kleuren draadjes en een plaatje. Waar lopen de groenen heen? naar een soort rondje. Oke alle draadjes door knippen behalve de groenen. Ik kijk Daan aan alles door knippen behalve groen. Daan gaat meteen op zoek naar een schaar maar wanneer hij deze heeft staat de timer nog maar op 1.34. Gelijk begint Daan te knippen maar het zijn zoveel draadjes dat ik vrees dat Daan niet snel genoeg is. Ik werp mijn blik nogmaals op de timer nog 0.32 . Langzaam tikken de seconden weg. Wanneer Daan eindelijk alle groene draden doorgeknipt heeft staat de timer op 0.15. Snel geef ik het door maar ik zie hoe de seconden weg tikken. Spike schreeuwt haast door de telefoon dat we de buitenste groenen der uit moeten trekken. De buitenste groenen eruit geef ik door. Daan gaat snel aan de slag terwijl ik naar de timer kijk 8-7-6-5-4-3-2

Reageer (1)

  • Xxnikki

    omg omg omg verder !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen