Ja, de eerste hs zijn saai...

Vandaag is de grote dag. Silke, Nils, Rein, de andere MainStreeters en hun vriendinnen (die ik nnog niet ken) en ik gaan voor het eerst naar de Royal Magic Academy. We zitten in de trein. Nils en ik.
"Echt spannend, he!", zegt Nils.
Ik knik. Weet niks te zeggen.
"Als je maar weet dat ik HEEEEL veel om je geef", gaat Nils verder.
"Weet ik", antwoord ik.
Hij glimlacht waardoor ik zelf ook moet lachen. Na een tijdje komen we aan op het perron waar Silke, Rein, Daan, Owen en de vriendinnen van Daan en Owen ons staan op te wachten. Samen stappen we naar het schoolgebouw. We hebben natuurlijk het gebouw al op foto's gezien maar in het echt is het heel indrukwekkend! Het gebouw was vroeger een kasteel. En er is een enorme tuin rond. Prachtig, We halen diep adem, lopen een bende trappen op en belanden uiteindelijk in een grote traphal met lusters en een tapijt. Er staan een heleboel personen te wachten. Van onze leeftijd maar ook ouder. Ik herken sommigen: de actrice van Sam in VRijland, Tsjeerd Oosterhuis, Lange Frans, een actrice uit Spangas ik kan even niet op haar echte naam komen, enz enz. En die Aziaat daar, vanwaar ken ik die alweer?? Opeens staan er enkele volwassenen voor ons. In het midden staat een blonde vrouw met een microfoon. Ze legt ons het zwijgen op en begint te praten:" Ik heet Lucia Martas, maar voor jullie ben ik hoofd Martas. Ik ben jullie schoolhoofd. Jullie zijn de eerstejaars. Ik hoop op een fijn schooljaar samen!! Nu gaan de klassenleerkrachten jullie namen afroepen. Ik geef het woord aan Kim-Lian."
Dat woord geeft ze dus door, alhoewel het veel op een microfoon lijkt.
De vrouw zegt:" Ik heet dus Kim-Lian Van Der Meij, ik geef samen met Ewout les aan de eerstejaars van 12 tot 16 jaar. Ik ben stitularis van klas 1aa en Ewout van 1ab. Ik roep nu de namen af."
Oh nee, stel dat ik niet bij Nils zit? Gelukkig, we worden allen niet afgeroepen. Mevr Van Der Meij verdwijnt met haar klas. Nu neemt een meneer met een blonde krullenbol het over.

Reageer (2)

  • GossipGirl21

    Eeeeyyyy super ik wil ook een superster zijn :)

    6 jaar geleden
  • RealBritney1

    Ik ben een superster :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen