Foto bij 21. Monday again

Hier weer een nieuw stukje...
Mijn beste vriendin, Mona in het verhaal, is dinsdag jarig en ik weet echt niet wat voor cadeau ik moet geven :o Ik weet wel iets, misschien een ticket naar het concert van Ellie Goulding. Problem: Mag het van haar mama? Nope, waarschijnlijk. Dus zoek ik al alternatieven. Misschien regenboogcupcakes?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Spaceless

    Hééééél erg mooi geschreven! En indd; JIJ BENT EEN TOP VRIENDIN! NO MATHER WHAT (H)
    Waarom zo Mona niet met jouw naar Ellie Goulding mogen gaan? Ik weet da ze een strenge en bezorgde moeder heeft en zo, maar als ze dat nu als cadeau krijgt? Dat is gewoon een prachtig cadeau! Waarom zou ze dan niet mogen gaan? Jij hebt het betaald, dan kan haar mama haar toch niet meer tegenhouden om niet te gaan? Ik hoop dat haar moeder daar aan denkt, dat jij dat speciaal voor haar betaald en geregeld hebt. Ik hoop dat het lukt, you go, floor! xx

    1 decennium geleden
  • Newa

    Weer zo'n prachtig stuk door Superfloor, het was zeker super leuk om iemand te vinden die niks om je sonde geeft.
    En je hebt gelijk Floor, je bent een topvriendin. Want je denkt er nog optijd aan, en doet niet wat ik een keer heb gedaan, ik was gewoon 1 hele dag te laat, ze werd eerst een beetje boos, maar toen ze merkte dat ik er echt spijt van had vond ze het goed, Wens Eva een fijne verjaardag (als dit het nu is, en anders mag je wat mij betreft ook er bij denken dat je mij toen al kende en dat we samen Eva een fijne verjaardag wenste)
    Want dat zou ik echt willen, want dat betekent dat ik jou en Eva al net zo lang zou kennen als jullie elkaar, BECAUSE YOU ARE AWESOME (nogmaals waarom bestaan er geen nog grotere hoofdletters?????????????, dan moet het hier maar mee, maar die zijn eigenlijk te klein voor de Superheid van SuperFloor!!!)
    XxX IrisVirus

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Wat fijn dat Rik er was en mensen beter leren kennen is altijd fijn.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen