Hee allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Anouk, een meisje van 15 jaar. Ik zit in Havo 4. Dit jaar, wil ik alles anders aanpakken, ik wil echt lol maken. Elk jaar is het saai, ik lig altijd buiten de groep en doe bijna nooit iets. Ik wil vanaf nu alles anders doen. Wel heb ik advies nodig... Dit is voor mij een soort dagboek, ik hoop dat jullie me willen helpen, door advies te geven enzo. Veel leesplezier! Xx


Het school jaar is al een paar week begonnen, ik vind mijn klas echt leuk. Al zijn er uitzonderingen haha. En dan heb je hem nog... OMG.... toen ik hem voor het eerst zag was ik meteen verliefd. Super cute ogen... Super lief... Perfect! Ik heb het over Stan, een super leuke jongen bij mij in de klas. Hij komt van vmbo dus hij is een stuk ouder. Ik geloof dat hij 19 is. Hij is echt heel lief, knap en slim. Gewoon perfect. Ik heb hem toegevoegd op facebook en toen zijn nummer gevraagd. Nu whatsapp ik met hem. Gisteren vroeg hij of ik een uitreksel voor hem wilde printen, want zijn printer deed raar. Tuurlijk zei ik ja. Hij was me heel erg dankbaar, maar natuuurlijk moet ik weer dichtklappen. Hij zei: Echt heel erg bedankt he. Met zijn lieve glimlach. Het enige wat ik deed was stom glimlachen. arg!!! Dat heb ik nou altijd. Mijn vriendin stond erbij, die praatte en praatte maar door! Aan de ene kant beter, dan hoef ik niet zoveel te praten (Wat me toch amper lukte!) maar toch... ik wilde best even alleen met hem zijn... Het liefst zou ik naar hem toe gaan en hem zoenen... Maar dat is natuurlijk raar!
Ik ben echt zoo slecht in flirten ofzo... En daarbij... het heeft toch geen zin, ik ben lelijk en dik, hij wil me toch niet!
Toch blijft hij tegen me praten en hij doet erg lief... zou hij me wel zien staan? Hebben jullie misschien flirt tips voor me? Alsjeblieft?

Dan is er nog iets... Stan zit veel bij een meisje uit mijn klas, Angela. Zij is opzich wel oke, maar heel arrogant! Hij zit veel bij haar in de pauzes. Mijn voordeel is economie. Dan heb ik les met hem en met bijna niemand anders uit onze klas. Hij kent bijna niemand, dus praten we daar best veel. Super gezellig! Hij komt alleen nooit naast me zitten.... Meestal zit ik alleen... :(
Maandag heb ik weer eco, ik hoop dat hij dan naast me komt zitten! En als hij dat doet, hoop ik dat ik niet dichtklap! Hebben jullie nog tips hoe ik het aan moet pakken met hem? Ik kan alle tips gebruiken.

I need advice!

Liefs, Anouk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen