Mercedes is aan gekomen bij Sam. Wat gebeurt er?
sorry, een beetje kort hoofdstuk. maar ik had weinig inspiratie

'Mag ik bij hem?' vraag ik als ik een doctor de deur uit komt waar Sam achter ligt. 'Ja, maar niet te lang, hij heeft rust nodig.' krijg ik als antwoord. Zachtjes duw ik tegen de deur en loop naar binnen. 'OMG.' fluister ik als ik alle draden zie en alle piepende apparaten. Ik pak zijn hand, 'Sam, kan je me horen. Zo ja knijp dan in mijn hand.' zeg ik, maar ik krijg geen teken. De tranen lopen over mijn wangen. 'I'm so sorry Sam, maar we komen hier samen uit okay. Dat beloof ik.' even vraag ik me af waarom Blaine net zo boos weg liep en waarom hij niet bleef. nee, Mercedes focis je nu op Sam en niet op iets anders. Ja dat Kurt terug is voor dat Sam uit het ziekehuis wordt ontslagen. 'Stitch in your knitted brow. And you don't know how. You're gonna get it out, Crushed under heavy chest, Trying to catch your breath. But it always beats you by a step, all right now. Making the best of it. Playing the hand you get, You're not alone in this
There's hope for the hopeless, There's hope for the hopeless, There's hope.' Ik kijk naar Sam. In mijn hand beweegt hij zijn hand. 'Sam?' fluister ik.
'Kurt?' is het eerste wat hij zegt. 'Kurt is veilig. Ik ga de dokter even roepen.' Ik wil naar de deur lopen, maar de doctor staat al achter me. 'Dat song heeft een wonder verricht.' zegt hij en loopt me dan voor bij om Sam te behandelen. 'Je kan beter even naar je vriendin gaan die in de wachtkamer zit.' zegt hij als hij merkt dat ik nog steeds sta te kijken.
'Tina?'zeg ik als ik Tina nog steeds huilend in de wachtkamer aantref. Even kijkt ze op en zegt dan 'Het is mijn schuld dat Blaine is vertrokken.'zegt ze snikkend. 'He, het is niet erg, Blaine begrijpt het vast wel. En ik heb goed nieuws, Sam is wakker.' 'WOW, dat is echt geweldig.' 'Ja, dat is het zeker. De dokter zegt dat het door mijn song komt, die ik voor Sam heb gezongen.' ik kijk naar de gang omdat ik een deur hoorde gaan. Tina en ik staan tegelijk op en lopen naar de doctor. 'Hij maakt grote vorderingen, we houden hem nog twee dagen op de 24u dienst en daarna mag hij snel naar huis.' verklaart de doctor en loopt dan weer verder.
'Wow, hij is dus echt een wonder-mens.' zegt Tina 'Ja, dat is hij zeker.'zeg ik zuchtend. denkend aan hoe ik zo snel Kurt bij die gestoorde Sebastian weg krijg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen