Foto bij • N°59 - Anastasia Omashnova

Heey mensen.

Misschien hadden jullie het al in de gaten dat ik laatst, ik weet niet meer precies welk hoofdstukje, geen foto had geplaatst. Dat komt dus omdat mijn iPod weigert om gewoon Quizlet fatsoenlijk op te starten en dan ook gewoon op Quizlet te blijven.
Misschien heeft een van jullie dit probleem ook met haar iPod/Phone/Pad?
Nou, in ieder geval is het zo dat als ik Quizlet in Safari wil openen, de site het dan maar voor een bepaalde tijd doet, dan wordt de display zwart en ben ik gewoon weer bij het menu....
Als een van jullie dit probleem ook heeft en een oplossing weet. ALSJEBLIEFT HELP MIJ!
Ook is het zo dat ik zo achterlijk ben om in bed Legend Number 17 (in het Russisch zonder ondertiteling, want ja, wie heeft er nou ondertiteling nodig als je het toch niet leest, als jullie begrijpen wat ik bedoel) te kijken. Het is namelijk ook zo dat de wifi niet zo'n lang bereik heeft om bij de plek te komen waar mijn bed staat zeg maar, de wifi is daar gewoon slecht. Dus vaak is het zo dat ik dan met mijn iPod vasthoudende hand zo ver mogelijk uit te reiken naar de deur, om het wifi signaal weer op sterkte te krijgen zodat ik weer verder kan kijken naar het youtubefilmpje.
Dat deed ik dus ook toen ik Legend Number 17 keek.
En dat ging finaal mis.
Want ik schrok me dood toen ik ineens Danila's stem hoorde toen ik weer wifi had, en liet ik dus mijn iPod vallen.
resultaat: barst.
Dus ik was daar vanochtend over aan het mopperen tegen iemand, en ik porde met mijn vinger tegen de barst.
resultaat: grotere barst boven de vorige barst waardoor de bovenkant van het scherm los zit.
Gelukkig heb ik connecties (:

Maar oké, ik moet nu echt gaan schrijven, want dat wou ik vanmiddag al gaan doen maar ik ben nu eindelijk The Fault in Our Stars (ik schrijf het waarschijnlijk fout) aan het lezen, in het Engels, voor Engels. En naar de eerste bladzijde kon ik al niet meer stoppen met lezen, ik werd gedwongen om het boek neer te leggen bij hoofdstuk drie, anders was ik nu nog aan het lezen.

Lots of Love.
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • LostInSpace

    ESMEETJE! snel verder jij!

    1 decennium geleden
  • LostInSpace

    Snel verder jij kleine Slutter!

    1 decennium geleden
  • Altaria

    O goshie... Als je hem dood laat gaan, ben je nog lang niet van mij af... (oke ik ben heeel slecht in dreigen k merk het nu al..) Nee met Ipod of Ipad heb ik geen problemen! Want de enige Ipod die ik heb is de Ipod Nano first generation!!! (of second maar nog zonder camera) soo ik kan sowieso niet op internet! Snel verder?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen