Foto bij O13

Ik heb heel lang niet geschreven, sorry daarvoor! Nu heb ik weer zin om verder te gaan, en ik denk dat dat belangrijk is, want als ik geen zin heb, worden de hoofdstukjes niet goed.
Ook heb ik besloten om vanaf nu de dagen erbij te gaan zetten, omdat dat wat overzichtelijker is voor mij, en ik denk ook duidelijker voor de lezers.
Veel leesplezier! xx

~Donderdag~
Ik voel hoe Niall me weer optilt, hij draagt me naar zijn auto. Als we daar zijn zet hij me neer in de bijrijdersstoel, en hij gaat achter het stuur zitten. Hij start de auto en rijd naar mijn huis. "Hoe voel je je?" vraagt hij bezorgd. "Het gaat wel." lieg ik, ik wil niet zielig gaan doen dadelijk denkt hij dat ik me aanstel. "Eli, je hoeft niet te liegen hoor. Ik weet heus wel dat je je niet aanstelt." zegt Niall zorgzaam, serieus, kan die jongen gedachten lezen ofzo? Dan voel ik een traan over mijn wang rollen, waarom moet ik nu huilen? Niall heeft hij blijkbaar gezien, want hij kijkt me bezorgd aan. "Eli? Waarom huil je? Heb ik iets fout gezegd?" vraagt Niall dan, hij is helemaal in de war. "Nee, sorry, ik heb gewoon veel aan m'n hoofd denk ik." antwoord ik maar, het zal vast wel van de stress door Drew komen. ik weet gewoon echt niet wat ik hiermee moet.
Als we voor mijn huis staan draagt Niall me naar binnen. "Ik kan denk ik wel weer zelf lopen." zeg ik beschaamd. "Maar ik wil niet dat je dadelijk weer flauw valt." antwoord hij bezorgd. Hij is echt een schatje. "Waar is je slaapkamer?" vraagt Niall als we binnen zijn. Ik wijs hem de weg, en hij draagt me de trap op. Als we op mijn kamer zijn zet hij me neer op m'n bed. "Ik moet nu weer terug naar school, als er iets is moet je me meteen bellen." zegt hij. Hij geeft me nog een knuffel en dan loopt hij weer naar beneden. Niet veel later hoor ik zijn auto starten en weg rijden. Dan sluit ik mijn ogen.

~Zondag~
Gelukkig ben ik weer beter, en kan ik morgen weer naar school. Vrijdag en Zaterdag ben ik no flink ziek geweest maar toen ik van morgen opstond voelde ik me weer helemaal goed. Helaas heb ik de hele zondag op m'n kamer huiswerk zitten maken, ik moest namelijk best veel inhalen. Nu is het 8 uur 's avonds, en ik ben aan het skypen met Felice. Ze praat me een beetje bij over school enzo. "Oh, Harry vraagt of hij er ook bij mag." zegt Felice dan. "Ja hoor, doe maar erbij." zeg ik vrolijk. Als Harry erbij komt zie ik niet alleen Harry, maar ook Louis en Liam. Ik ben een beetje teleurgesteld want ik had natuurlijk liever Niall gezien.
Een uur later klap ik m'n laptop dicht, ik had geen zin meer in het geschreeuw van de jongens. Waar halen ze toch al die energie vandaag? Ik neem nog een snelle douche, en dan kruip ik lekker m'n bedje in.

~Maandag~
"Heb je ook zo'n zin om weer naar school te gaan?" vraagt Harry, we zitten samen op de fiets. Sinds het voorval van afgelopen week wil hij samenfietsen, omdat hij niet wil dat Drew me weer lastig valt. "Ja, natuurlijk. School is echt m'n favoriete bezigheid." antwoord ik sarcastisch. "Heb je eigenlijk nog wat gehoord van dat gastje?" vraag Harry plotseling. "Ja, die dag dat jij me kwam redden..." ik hoor hem grinniken. "...heeft hij me ook nog op facebook een bericht gestuurd." "Wat stond erin?" vraag Harry. "Dat het hem spijt en dat hij nog een kans wil." antwoord ik. "Oh, en wat heb je geantwoord?" vraagt hij nieuwsgierig. "Dat hij te laat is, en dat hij me met rust moet laten, en vervolgens dacht hij dus dat ik jou leuk vond." zeg ik beschaamd. "Vind je me leuk?" vraagt Harry dan lachend, je kan horen dat hij het niet serieus meent. "Ja, echt heeeeeel leuk." speel ik zijn spel mee. "Oh, ik dacht dat je Niall leuk vind." zegt hij dan doodserieus. Ik begin te blozen. "Ja, dus. Eleana heeft een oogje op Niall, whooooow." roept Harry blij. "Nietes! Schreeuw niet zo hard mongool dadelijk hoort iemand het!" zegt ik beschaamd. "Oke, het spijt me. Maar zeg eens eerlijk? Vind je Niall leuk? Je kan me alles vertellen, echt waar!" zegt hij.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen