heey hier een hoofdstuk. Haha heb trouwens ontdekt dat wanneer je bij zoeken Mainstreet in tikt mijn verhaal bijna helemaal achteraan staat. Maar ik doe zo misschien nog wel een hoofdstuk.

xxx iris

( vanuit Daan)

Ik wordt wakker van de zon die mijn tent warm maakt. Ik stap uit mijn slaapzak en rits de tent open. Gelijk als ik buiten ben loop ik richting Kate haar tent om te vragen of hun vannacht nog iets gezien hebben. Maar ook hun hadden niets voorbij zien lopen. Wanneer ik weer richting mijn eigen tent terug loop realiseer ik me dat ik alleen mijn slaapshirt met boxershort aan heb. SHIT heb ik weer denk ik terwijl een groepje meiden vanaf een afstand foto's maken. Zul je zien dat die foto's vanmiddag al op internet staan. Ach ja wat kan mij het ook schelen! Wanneer ik mijn veldje oploop komt gelijk Katy op me afrennen. DAAN ZE WETEN WAARSCHIJNLIJK WIE EMMA ONTVOERD HEEFT. Wat zeg ik. Mam, Pap en Mike moesten zonet direct naar de politietent komen want ze hadden een belangrijke aanwijzing gevonden. Ongeduldig ga ik in een stoel zitten. Ik wiebel wat met mijn voet, sta op om te kijken of Mike al terug komt, loop richting mijn tent dan naar die van de jongens en vervolgens naar die van Emma waarna ik weer op de stoel ga zitten. Volgens mij heb ik dit ritueel inmiddels al 3 keer herhaalt want wanneer ik voor de vierde keer uit de stoel wil springen om te kijken of Mike al komt. Drukt Katy me terug. Daan ik wordt echt zenuwachtig van je. Blijf alsjeblieft eens zitten.
Na een half uur komt dan eindelijk Mike terug lopen met zijn ouders naast hem. Ik spring op uit de stoel. En vraag ik. Met een redelijk vrolijk hoofd komt Mike terug lopen. Nou ze zijn erachter gekomen dat Emma haar ex vriendje Damian erachter zit. Zijn voetstappen komen overeen met die van plaats delict, hij is verdwenen bij hem thuis en enkele mensen hebben een soort gelijk figuur kunnen beschrijven die hier op de camping loopt. Maar hoezo zou hij haar ontvoeren vraag ik verbaasd. Het is nogal op een lullige manier uitgegaan. Emma kwam erachter dat Damian op het eerste gezicht alleen maar met haar had genomen door een weddenschap met een vriend te winnen. Waarna ze hem ook nog eens zag zoenen met haar beste vriendin Kirsten. Maar die ken je wel. Toen ze dat zag heeft ze het uitgemaakt maar hij zei dat het nooit aan geweest was. Volgens mij heeft Kirsten nu nog steeds met hem. Dus ze ziet hem best vaak wat echt pijnlijk is. Maar nu blijkt Kirsten op Ibiza met andere jongens te hebben staan zoenen. Wat me niets verbaasd want ze is echt een slet, ik snap zowiezo niet wat Emma met haar doet, waarschijnlijk alleen om dat ze op de basisschool beste vriendinnen waren. Maar goed Damian kwam daar achter en is helemaal doorgeslagen. Opeens krijg ik het koud, ik voel de rillingen over mijn lijf en kan alleen nog maar denken f*ck wat ben ik toch een klootzak. Waarom moest ik die weddenschap met Damian toen aangaan. Kon ik weten dat Emma daar slachtoffer van ging worden. Moet ik me schuldig voelen dat Damian uit mijn vriendengroep mijn eigen vriendin heeft ontvoerd? Tuurlijk moet ik mij schuldig voelen. Hoe ga ik dit in godsnaam aan Mike en Emma uitleggen. Ik kan me nog goed herinneren dat we met de hele groep de weddenschap aangingen wie in de trein als eerste een chick had gescoord. Damian de meidengek won natuurlijk. En op dat moment had ik niet eens medelijden met Emma zelfs toen Damian vertelde dat hij de vriendin van 'zijn chick' eigenlijk leuker vond was ik degene die riep nou dan ga je haar toch lekker versieren. Wat heb ik Emma in vredesnaam aangedaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen