Foto bij 19. Saturday

Dit hoofdstuk begint met een denkgedachte, eigenlijk meerdere die uit elkaar volgen. Ik hoop dat dit niet te ingewikkeld lijkt ofzo, want zo voelt het alvast wel.
Veel leesgelukt ;)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • HiIson

    Ik vind het hartstikke goed van je dat je meer begon te eten. Bijna 3 boterhammen opeten is veel, hoor!
    Zoveel kan ik er niet eens op.

    1 decennium geleden
  • Spaceless

    Het klinkt hier inderdaad alsof je je beter voelt, en dat doet me goed, ik hoop ook dat je nu weer even in een betere periode zit. En dit is weer prachtig geschreven, telkens als ik jouw verhaal lees, sluit ik me helemaal af van alles wat rond mij gebeurt, wat ik totaal niet erg vind.

    Goed bezig! xx

    1 decennium geleden
  • Newa

    Idd sophietjuh99 daar ben ik het mee eens, het klinkt echt alsof het beter wordt, en dat hoop ik ook, ik ga je nu iets vertellen waardoor je zult zien hoe belangrijk jij voor me bent;
    Ik heb dinsdag geschiedenis toets, over politiek . Ik moet echt een goed cijfer halen.
    Dan zie ik dat je weer n hoofdstuk heb geschreven en wat mij betreft mogen ze me dan een -1000 geven als cijfer, ik lees dat fantastisch geschreven verhaal, over een fucking stoere meid die die klote ziekte niet verdient, Ik wil een -1000 en daarmee dan jou ziekte weg toveren.
    En ik ben niet iemand die cijfers maar wat cijfertjes vind, ik neem alleen pauze van leren als ik echt niet meer kan, of als er iets belangrijks is, ZOALS ALS JIJ, JIJ BENT HET BELANGRIJKSTE WAT IK NU KEN!!! ik wil dat je beter word, echt waar!
    (H)luf joe(H)

    1 decennium geleden
  • Sophietjuh99

    Het klinkt alsof het een beetje beter begint te gaan... Of niet?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen