Foto bij 009.

Elisabeth Rose.

Deze keer lag hij werkelijk te slapen. Ik liep naar mijn bed en ging toch maar naast hem liggen. Heb ik daarom zijn bed inorde gemaakt op dan uiteindelijk naast mij te slapen dacht ik. Gelukkig had ik een tweepersoons bed.

Volgende morgen

"Opstaan." klonk het aan mijn deuropening. De bekende stem van Finn klonk als een kettingzaag om 6 uur 'sochtends in het weekend recht door mijn gehoorgangen. Terwijl het in werkelijkheid dinsdag morgen is en het is 7 uur.
Ik kreunde en wou uit bed stappen. Toen pas besefte ik dat ik vast geklemd lag in Ashton zijn armen. Zijn warme boven lichaam tegen het mijne gedrukt.
Terwijl zijn kin op mijn schouder rustte.
Ik probeerde me toch maar uit zijn greep te wringen zonder hem wakker te maken. "Goeiemorgen." klonk er uit zijn mond. Zijn hese stem klonk heel wat beter dan Finn zijn luide stem. Ik heb hem zeker wakker gemaakt met mijn spastische bewegingen.
"Zou je me kunnen loslaten, ik moet naar school." zei ik zo stil mogelijk.
Hij liet me los en ik trok zo snel mogelijk naar de badkamer.
Ik trok al mijn kleren van mijn lijf en sprong onder de douche, de eerste koude stralen deden mij even rillen, maar werd daarna overspoeld met lekker warm water.
Nadat ik volledig ingezeept was, mijn haren had gewassen en me had afgespoeld begon ik mij af te drogen en trok wat kleren aan. Wat vandaag een witte broek en een bruin luchting shirtje met zwarte bolletjes bleek te zijn.
Ik deed wat mascara aan, spoot een luchtje over me heen, en liet mijn haar gewoon los hangen. Ik ging naar beneden.
Finn was zijn tas aan het maken. En Ashton zat wat slaperig aan de tafel.
Ik nam een banaan en at deze op. "Zo wat ga jij doen vandaag?" vroeg ik aan Ashton.
"Repeteren met de band." zei Ash.
Ik verslikte me bijna in mijn banaan met de gedachte dat One Direction daar ook aanwezig kon zijn.
"Ja 1D is er ook." zei hij alsof hij men gedachten kon lezen. "Behalve Harry." zei hij. Ik keek verontwaardigend naar de beste vriend van mijn broer, hij trok zijn schouders op. Hij nam zijn lepel, stak het in de nutella pot en schraapte er wat uit om het vervolgens in zijn mond te stoppen.
Ik keek met grote ogen naar hem en voor ik het wist zat er ook een lepel choco in mijn mond. Mmhh die heerlijke -
Ik haalde mezelf uit mijn gedachten toen ik de klok zag.
"Ik moet door, tot vanavond." zei ik en stond op. Ik gaf de jongens een kus en knuffel en liep naar mijn fiets die keurig tegen de voorgevel stond.
Ik stapte terug af toen ik voor school stond. Ieuw school stom woord, stomme betekenis en nog dommer dat ik er een groot deel van mijn leven moet doorbrengen. Met een naar gevoel, stapte ik het gebouw toch binnen. Ik baande de vertrouwelijke weg naar de kluisjes en vond mijn beste vriend al.
Zijn groene ogen vonde de mijne.

Reageer (1)

  • Chasing1D

    Ja, want Harry zit op school haha (: x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen