heey een hoofdstuk erbij. Waarschijnlijk morgen geen tijd. Maar in het weekend schrijf ik wel weer. Heb het album van Mainstreet op mijn mobiel gezet dus ik kan nu lekker tijdens de zwob uren mainsteet luisteren. Haha de rest van de klas wil nu niet meer met mij meeluisteren behalve mijn best friends. Love you

xxx Iris

(Vanuit Daan)

Pfff ze leeft nog zucht Mike opgelucht. Ja maar voor hoelang, ze klonk echt niet goed door de telefoon. Moeten we dit trouwens niet tegen de politie zeggen vraag ik me hard op af. Nee ik zou het niet doen zegt Owen. Die hebben het nu veel te druk met dat sporenonderzoek. Als dit er dan ook nog bij komt is die politie meteen overspannen. We kunnen beter zelf verder gaan met zoeken. Daar heb je gelijk in zeg ik. Nu ik Emma door de telefoon gesproken heb weet ik hoe hard ze me nodig heeft. Ik kan dit echt niet laten mislukken. Oke zeg ik even nadenken. Als Emma dus met de auto al van de camping af is moet dat voor 22.00 gebeurt zijn want daarna kan je met de auto niet meer door de poort. Dit kan niet want Emma was om 22.00 nog bij ons. Dat betekend dat ze of lopend langs de poort is gegaan of dat ze nog op de camping is. Kom op Rein springt uit zijn stoel dan gaan we de beelden bij de receptie bekijken.

Na lang zeuren en klagen dat dit voor het politie onderzoek is mogen we nu eindelijk de beelden van de bewaking kijken. De camera hangt recht voor de poort dus hier hebben we geluk mee. Mike tikt wat op de computer en plots hebben we de beelden van 22,00 voor ons. Met z´n allen kijken we gespannen naar de beelden maar na een uur gestaart te hebben is Emma nog steeds niet langs gelopen. Jongens ik weet niet of het goed of slecht nieuws is maar ik denk dat Emma zich nog op de camping bevindt zegt Kate. Mike knikt wat en zegt dat het geen zin meer heeft om hier naar die beelden te gaan kijken. Zullen we maar de caravans bij langs gaan dan zeg ik vragend. WAT man hoe had je dat in gedachten vraagt Rein. Bij elke caravan midden in de nacht aankloppen en vragen of ze misschien jouw vriendin in hun tent hebben. Dat kan echt niet hoor zegt Nikki er nog achter aan. Ik snap het ook wel ik wil alleen zo graag dat Emma weer terug komt. Maar wat nou als ze midden in de nacht hier langs de poort lopen dan is al ons speurwerk nog voor niks geweest. Ik weet wat zegt Nils wat nou als we in groepjes van 2 telkens hier de wacht houden dan weten we zeker dat er niemand van de camping afgaat. Dan gaan we morgen eens met z´n allen bij de caravans kijken. Die gast zou echt niet overdag met Emma om pad gaan nu iedereen hier op de camping weet dat Emma vermist is. Is goed zeg ik. Ik begin wel wie doet er met mij. Mike loopt naar voren ik ga wel het is mijn kleine zusje dus. Maar even 1 vraag Mike kijkt de jongens aan wie wilt Katy naar bed doen. Mijn ouders hebben het veel te druk. Ik doe het wel zegt Kate terwijl ze naar Katy glimlacht. Samen met Mike gaan we aan het begin van de poort zitten en kijken we hoe verschillende mensen zich vermaken. Waarom kon die gast niet gewoon een ander slachtoffer nemen, Waarom nou net Emma.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen