dit word een leuk maar intiem hoofstuk hihi

De volgende ochtend:
Lopen rein en gabriella de caravan uit en lopen ze naar de carefour toe en kopen ze ontbijt en avond eten enzo, dan komen ze bij de afdeling met tentjes, dan bedent rein ineens, als we de zus van suus gaan zoeken moeten we overal kunnen slapen dus is het dan niet slim om 2, 2 persoons tenten te kopen? Dus ze kopen alles wat ze nodig hebben. 4 grote rugtassen, extra eten voor onderweg, 2 tenten en 4 zelf opblaasbare luchtbedden. Laten we naar de kassa gaan rein. Ze rekenen af in het Frans. Bij de caravan aan gekomen leggen rein en gabriella het hele plan uit. Nils en else vinden het een uitstekend idee. Ze besluiten deze dag te gaan lopen naar het volgende dorpje het dorpje waar zei voor het laatst gezien is, dat 36 km dus dehele dag lopen.
Die avond:
Ze zijn toen straks even naar de mac geweest en zijn nu bezig met de tent opzetten. Als de tent staat is het 10 uur en kondige rein en gabriella aan dat ze gaan slapen.
p.o.v rein
we liggen samen in de tent, gabriella heeft alleen een onderbroek BH en tshirt aan, ik wil het zo graag met haar doen, dus ik ga tegen haar aan liggen en zoen haar hevig ik merk dat zei ook meer wil. Zei probeert mijn tshirt uit te trekken. We nemen even een zoenpauze en dan is me tshirt uit. We zoenen hevig door. Ondertussen doe ik haar tshirt los, ik bewonder even haar mooie borsten, en dan maak ik snel het slotje haar BH los, ik kneed haar borsten zachtjes, en geef haar overal kusjes. Tot ik bij haar navel uit kom, dan trek ik haar onderbroek uit en ga verder naar beneden. Ik ga met me tong in haar en ze kreunt zachtjes. Dan komt ineens nils binnen en die heeft alleen een onderbroek aan. En vraagt wat we aan het doen zijn. Gabriella trekt snel een deken over haar heen. Nils zegt laaaaat maar ik vat hem al.
p.o.v nils
ik loop hun tent binnen. In een flits zie ik gabriella een deken pakken en zie ik rein half op gabriella liggen, ik wil vragen wat ze aan t doen zijn maar ik denk dat ik het al weet en loop terug. Ik heb ook wel heel veell zin. Dus ik trek else naar me toen en fluister zachtjes in der oor ik heb zin, ga je mee?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen