*Vanuit Amber*

Het regent. En begint ook een beetje af te koelen buiten. Niet zo'n heerlijke dag. Ik ben met mn gedachten niet echt bij de film en frummel aan de touwtjes van Reins vest. Bang. Dat woord raast door mijn hoofd. Rein heeft door dat ik er mee zit en trekt me in een knuffel. Het komt goed Amber. Dat beloof ik je! Hé kom anders bij mij slapen vanavond. Ik ben er voor je en laat je niet alleen. Ik kijk Rein dankbaar aan en geef hem een zoen. Oke ik blijf slapen! Kom we gaan mn spullen halen. Als we de deur open doen zien we iets op de grond liggen. Een briefje? Zegt Rein verbaasd. Ik pak het op en lees hem:

Ga bij Rein weg! Ik weet welk huisje je zit!

Dit maakt me heel bang en ik kruip bijna in Rein. Hij kust me op mijn voorhoofd en sust dat het allemaal goed komt. Bij mijn huisje aangekomen is er weer een briefje. Ik wil niet kijken dus Rein pakt hem op en leest:

Dit is je huis hè..?

Rein pakt mn hand en we lopen naar binnen. Ik ben echt HEEL bang nu. Maar we gaan er een leuke avond van maken. Ik pak m spullen en we lopen terug naar Reins huisje. We doen allebei een OnePiece aan en stoppen een zak popcorn in de magnetron. http://www.polyvore.com/bf_gf/set?id=97125712 We gaan samen op de bank zitten en kiezen nog een film uit. Het is The Hangover geworden. Kunnen we nog een beetje lachen deze avond.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen