Foto bij O11

Zuchtend laat ik me op m'n bed vallen, wat moet ik nier nu mee? Mijn hoofd barst bijna uit elkaar van de hoofdpijn, en eigenlijk voel ik me helemaal niet lekker. Ik besluit om maar gewoon te gaan slapen.

"Eleanaaaaa! Je bent er weer jeeeeej!" Felice komt gillend naar me toe. Het is woensdag en ik ben weer op school, eigenlijk voel ik me helemaal niet lekker, maar ik werd thuis helemaal gek van m'n gedachtes. Ik weet echt niet wat ik moet doen, ik wil Niall zo graag vertellen dat ik hem leuk vind, maar ik durf het écht niet. "Ja, thuis zitten is ook zo saai." zeg ik tegen Felice. "Kom we gaan naar de aula." zegt ze tegen me, en ze trekt me mee aan m'n arm. Ze sleept me naar het tafeltje waar Harry, Louis en Zayn zitten. Sinds wanneer zitten we bij hun aan de tafel? Ik ben maar twee dagen weggeweest en in een keer zijn we mega goede vrienden met hun? "Hey Eleana!" zegt Zayn blij. "Ben je weer beter?" vraagt Louis. "Mwah, het gaat wel." antwoord ik. Dan komt ook Catelynn aangelopen. "Eliiiiiii!" roept ze als ze me ziet, en ze trekt me in een knuffel. "Ik moet even naar de wc." zeg ik als ze me loslaat. "Ik moet ook!" zegt Felice en we lopen met zn tweeën naar de toiletten.
Als we terug komen zitten Liam en Niall er ook al. "Hey Eleana." begroet Liam me. "Horan Hug!" roept Niall, en hij geeft me een knuffel. "Zoooo wat is dat nou?" vraagt Liam verbaasd. "Een Horan Hug, wil je er ook een?" antwoord Niall droog. Liam zucht en richt zijn aandacht weer op z'n mobiel. Felice en ik gaan ook zitten.

Catelynn is met de bus naar school gegaan, dus ik moet alleen fietsen. Dan zie ik Drew staan, hij ziet mij ook. "Hey Eli!" roept hij blij, en hij gaat op het fietsenpad staan. Ik moet dus wel stoppen. "Wat?" vraag ik geirriteerd. "Ben je boos ofzo?" vraagt hij. Serieus? Nee hoor tuurlijk ben ik niet boos, je hebt alleen maar m'n hart gebroken hoor. En nu ga je in een keer tegen me praten alsof er niks aan de hand is? Stomme lul. Gelukkig heb ik dat niet hardop gezegd. "Oke, ik begrijp wel dat je boos bent, maar ik heb er echt spijt van." zegt hij als ik niet antwoord. "Drew, laat me met rust." Ik wil verder fietsen maar hij grijpt m'n arm vast. "Eli, geef me nog een kans? Alsjeblieft?" smeekt hij me dan.
"Eleana, is er iets aan de hand?" hoor ik dan een stem achter me, ik kijk om en zie Harry staan. "Nee, alleen wil hij me niet door laten fietsen." antwoord ik en ik wijs naar Drew. "Dude, laat haar los." zegt Harry tegen hem, Drew laat me los. Nou zeg, dat ging makkelijk. Ik stap weer op m'n fiets en Harry komt naast me fietsen. "Wie was dat?" vraagt hij. "Drew." antwoord ik droog. "Je ex?" vraagt hij. "Soort van." "Oke leg uit." zegt Harry, hij begrijpt er helemaal niks meer van. "Euuhm, laten we het erop houden dat hij een player is. Ik heb nooit wat met hem gehad ofzo, maar ik vond hem wel heel erg leuk." leg ik dan maar uit. "Oh, oke. Wat wou hij van je?" vraagt hij dan. "Ik heb geen idee." antwoord ik droog. "Hoe zit het eigenlijk tussen jou en Niall?" vraagt Harry dan. "Gewoon vrienden denk ik." "Denk je?" pest Harry me. Mijn wangen worden rood. "Vind je Niall leuk?" vraagt Harry. "Niall is een leuke jongen." antwoord ik. "Je weet best op welke manier ik bedoel." "Waarom vraag je dat?" "Omdat het echt mega schattig zou zijn als jullie iets krijgen." zegt Harry met een glimlach op z'n gezicht. "Euuhhmm, oke?" zeg ik verbaasd. Gelukkig fietsen we dan net onze straat in, dus Harry kan niet meer doorvragen. "Nog bedankt voor net." zeg ik. "Geen dank hoor, tot morgen!" antwoord Harry. "Bye!" zeg ik, en ik fiets de oprit van m'n huis op.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen