Foto bij O1O

Nope, dit plaatje heeft helemaal niks met dit hoofdstuk te maken. ;D

"Ik ga even buiten zitten." zegt ik als we klaar zijn met eten. Ik loop naar buiten en ga in de hangmat zitten met een dekentje en m'n Iphone. Ik hoor mensen voetballen in de tuin naast me. waarschijnlijk zijn het Harry en Niall. "Hoe was het eigenlijk gegaan na school?" hoor ik de stem van Harry in een keer vragen. "Hoe bedoel je?" hoor ik dan een andere stem, ik denk dat het die van Niall is, maar ik weet het niet zeker. "Ik bedoel bij Eleana." zegt Harry weer. Ja, het is Niall, dat kan niet anders. "Hoezo? Ik heb alleen haar huiswerk gebracht hoor." "Ja, ik dacht misschien is er nog wat gebeurd." zegt Harry. "Nee, er gebeurt toch niks." Ik hoor de teleurstelling in de stem van Niall. "Dude, zet gewoon de eerste stap, het is overduidelijk dat zij jou ook leuk vind. Toen ze bij je op schoot zat, ze lag helemaal tegen je aan. Dat zag er trouwens echt heel schattig uit!" zegt Harry weer. Ik voel mijn wangen rood worden, dat is best wel raar want Niall en Harry zien mij niet. Ze weten niet eens dat ik ze kan horen, dat is eigenlijk best lullig bedenk ik me dan. "Nee, dat durf ik niet." zegt Niall dan. "Oke, dan niet. Kom we gaan weer naar binnen." zegt Harry dan.
Pas dan besef ik me wat ik net gehoord heb, dat betekend dus dat Niall mij ook leuk vind! Maar hij durft de eerste stap niet te zetten, net zoals mij. Ik besluit om Catelynn te bellen, maar eerst loop ik naar binnen, voordat ze dadelijk weer naar buiten komen en mij ook horen.
"Heeeeyyy Eli!" roept Catelynn als ze de telefoon op neemt.
"Hoiii!"
"Hoe gaat het met je?"
"Mwaahh, het gaat, ik heb best wel veel hoofdpijn nog."
"Awwww, heeft het bezoekje van Niall je een beetje opgevrolijkt?"
"Jawel hoor, maar hoe weet je dat?"
"Hij vroeg mij je nummer, toen ik vroeg waarom vertelde hij mij dat hij je huiswerk moest brengen."
"Oh, oke."
"Is er nog wat gebeurd?"
"Nee, niet toen hij hier was, maar wel toen ik net in de tuin zat."
"Ohhhh, vertel!" roept Catelynn.
Ik vertel haar wat ik zojuist gehoord heb.
"Awwwwww, wat schattig!" roept ze als ik klaar ben. "Jij moet gewoon de eerste stap zetten, je weet toch dat hij jou ook leuk vind!"
"Nee, Cate dat durf ik echt niet!"
"Prima, dan gaan Felice en ik jullie wel koppelen."
"Succes daarmee." zeg ik sarcastisch.
"Dankjewel! Maar ik moet ophangen, ik ga m'n huiswerk maken."
"Oke, doeeeei!"
"Byeee!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen