Sorry, sorry sorry, dat het zo lang duurde! Ik heb het heel druk gehad en school is nu begonnen.
Ik zal proberen weer vaker te schrijven en anders langer :).

Een half uur later schud Harry zachtjes aan mijn schouder. Ik kijk op en glimlach eventjes.Hij had mooie ogen. 'Zullen we weer gaan?' Vraagt Harry. Langzaam knik ik en sta op. Eerlijk gezegd had ik wel lekker gezeten. Voorzichtig wrijf ik in mijn ogen, knipper een paar keer en pak Harry's hand voorzichtig weer vast. Hij glimlacht naar me en trekt me tegen hem aan. Rustig volg ik hem. De gillende meisjes waren gelukkig al weg, net als de mensen met de camera's. Na z'n tien minuten komen we weer aan in de stad. Vragend kijk ik Harry aan maar hij glimlacht alleen naar me als hij me mee trekt naar een schoenenwinkel. Hij was echt veel te lief voor me. Zoekend kijk ik wat rond. 'Kijk maar of je wat leuke dingen ziet.' Zegt hij glimlachend. Ik knik eventjes en bekijk de schoenen. Ik kies uit eindelijk twee paar schoenen die Harry voor me afrekent. 'Dankje,' voorzichtig sta ik op mijn tenen en druk een klein kusje op zijn kaak. Hij kijkt me glimlachend aan en pakt de tas van de vrouw aan. 'Jullie zijn een leuk koppel,' zegt ze glimlachend. Ik begin te blozen en staar met grote ogen naar de grond. 'We.. eh.. zijn geen koppel,' zegt Harry zachtjes en krabt eventjes op zijn achterhoofd. 'Oh sorry,' zegt de vrouw verlegen. Harry mompelt nog dat het goed is en hij trekt me gauw mee naar buiten. 'Dat was uh..' Ik knik maar eventjes. Het was raar. 'Wil je nog ergens kijken?' Vraagt Harry aan me. Even kijk ik rond en schud mijn hoofd. 'Kom, dan gaan we weer terug naar de rest.' Ik knik en volg hem terug naar het hotel.

Opgelucht zucht ik als we onze hotel kamer binnen lopen. Harry zet de tassen van mij weg en houd het kleine tasje vast. Nieuwsgierig kijk ik er naar maar het enige wat hij doet is me een knipoog geven. 'Verassing,' zegt hij grijnzend en leg het tasje op een hoge kast. Even pruil ik lichtjes. Ik was niet zo groot dus daar kon ik nooit bij. 'Geduld Boo,' ik knik maar eventjes en steek mijn handjes naar hem uit. 'Wat is er?' Lichte blosjes verschijnen op mijn wangen. 'K-knuffel?' Vraag ik voorzichtig en hou mijn hoofd schuin. 'Natuurlijk Boo,' Hij legt zijn armen om hem heen en druk me dicht tegen hem aan. Ik vouw mijn armen om hem heen, druk mijn hoofd in zijn hals en sluit mijn ogen. Harry trekt met een hand de beanie van mijn hoofd af waardoor mijn oortjes gelijk overeind komen bij het eerste, de beste geluid dat ik hoor. Zachtjes begint Harry me er achter te kriebelen en ik spin zachtjes. Opeens word de deur met een luid geluid open gegaan. Niall, Liam en Zayn komen binnen gelopen en grijnzen breed bij het aanzicht. 'Sorry tortelduifjes,' ik begin lichtjes te blozen. 'We hebben niets samen,' mompelt Harry. Dachten ze dat? 'Jaja,' grijnst Niall en knipoogt naar me. Ik bloos nog erger maar mijn gedachten worden al gauw slechter. Niemand houd van hybrids. Harry zou nooit van me houden.

Reageer (10)

  • LoveTheNYY

    wat überschattig!!! aboo

    1 decennium geleden
  • Coldest

    Awh,
    Nieuwe abo! Ga alsjebliefttt snel verder <3

    1 decennium geleden
  • nuzzlenarry

    awwwww

    1 decennium geleden
  • Suusx

    Cutenes overload! Dat stukje van "ik was nog niet zo groot, dus daar kon ik nog niet bij" zo verekte schattig ( ik knuffelde bijna een oude vreemde man )

    1 decennium geleden
  • geleninja

    Jeej weer een nieuw hoofdstukje!! Zo'n lief verhaal!!! schrijf alsjeblieft snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen