Foto bij lie

Pov Alex

Ik keek wanhopig van Jenna naar de vampier en naar Edward die voor Bella stond. ‘Ik heb vrienden die me helpen, voeg je bij ons, dan kunnen we allemaal samen deze klus opknappen! Ik ben Hella, noem me ook zo!’ Ze keek me vriendelijk aan en stak haar hand uit. ‘Vooruit!’ Drong ze aan. Ik beet op mijn lip. ‘Wat moet ik dan doen?’ Die vraag leek Hella te appreciëren. ‘Wel Alex... Je kan beginnen met Bella mee te nemen, hier is het een beetje te ordinair om dit klusje op te knappen snap je.’ Toen draaide ze zich om en keek met een minachtende blik naar Jenna. ‘Och en ruim dat ook even op, zijn we daar ook ineens vanaf!’
Ik keek angstig rond me. Hella zuchtte. ‘Heb je het nu nog niet door?’ ‘Niet luisteren Alex!’ Hella werd op slag stil toen Edward iets zei. Hij klonk kalm maar stond gespannen voor Bella. ‘Luister niet naar haar!’ Herhaalde Edward kalm. Hella snoof. ‘Denk je nu echt dat hij het meent? Hij wil gewoon zijn eigen vel redden! Alsof jij hem iets kan schelen! Ze hebben je allemaal bedrogen!’ Ze knipte met haar vingers. Er kwam een andere vampier van ongeveer 17 jaar achter haar staan. Hij had een meisje vast van ongeveer 12 jaar. Ze had lang zwart haar en keek angstig om zich heen. ‘Felix, geef jij onze gasten even een voorsmaakje met wat er met onze 2 meisjes gaat gebeuren?’ De jongen grijnsde en greep het meisje steviger beet.
Haar ogen werden groot van angst. ‘Wa- wa- wat gaan jullie doen!?’ Hella knikte en Felix sneed de keel over van het meisje met zijn tanden. Het lichaam viel slap op de grond. Toen keek Felix om zich heen, stapte naar Jenna die nog altijd niet reageerde en trok het mes uit haar borst.
Hij snoof even en keek naar Hella. Ze knikte nog eens. Felix glimlachtte en pakte Jenna in een vloeiende beweging op. ‘Ik zorg er wel voor dat ze zich koest houd en dat ze doet wat ze moet doen!’ Ik wou schreeuwen maar plots werd ik langs achter gegrepen door Hella. Hoe kwam ze zo snel daar?! ‘Hou je kalm lieverd! Je kan kiezen! Oftewel hou je – je gedeisd, ofwel eindig je net zo als je vriendin!’ Ik kneep mijn ogen samen. ‘Het is al goed...’ Zuchtte ik. Hella glimlachtte en liet me los. ‘Goed zo, volg me!’ Ze draaide zich om met een sierlijke zwaai en plots stond ze achter Bella. Ze greep haar langs achter. Voor Edward kon reageren had ze Bella al in een wurggreep. ‘Hou je gedeisd!’ Dreigde ze. Edward liet zijn handen zakken en keek geschrokken naar Bella. ‘Volg me!’ Snauwde ze en draaide zich om.

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen