haha om jullie niet in spanning te laten doe ik maar het vervolg. Ik weet niet wanneer ik weer schrijf maar zo snel mogelijk. maybe morgen. Maar morgen is ook weer school :( dus dat wordt even afwachten


XXX iris

Samen met Katy ren ik richting ons veldje waar ik Daan voor zijn tent zie zitten met een grote doek op zijn vinger en Rein, Nils, Owen, Sam, Jorn en Mike om hem heen. Daan liefje roep ik bezorgd wat is er gebeurt. Die gast heeft met de hamer op zijn vinger geslagen zegt Rein lachend. Hallo dat is niet grappig roep ik een tikkeltje kwaad. Haha ja dat weten we maar wel de manier waarop jij reageert zegt Mike die inmiddels ook in de lach is geschoten. Man Daan kan zich ook wel aanstellen hoor er kwam alleen een beetje bloed uit zijn duim en hij roept al meteen haal Emma! zegt Nils. Ahw dat is echt lief zeg ik en geef Daan een kusje. Kijk het gaat nu al een stuk beter zegt Daan met een grote glimlach op zijn gezicht. Pfff volgens mij miste jij Emma gewoon hoor zegt Sam terwijl Jorn alweer richting hun tent loopt. Kom op Sam, Katy hier is niks meer te beleven wij gaan weer verder met scrabble. Ik plof bij Daan op schoot neer en wrijf voorzichtig over zijn duim. Doet het echt geen pijn meer vraag ik nog even bezorgd. Mwah het gaat wel weer zegt Daan en slaat een arm om me heen. Ahw jullie zijn echt een cute stelletje zegt Nils. Haha ja echt zo'n stelletje wat je zo samen in zo'n film ziet zegt Owen erachter aan. Ik glimlach en geef Daan nog een kus tot mijn oog op hun tent valt. He jullie tent staat al zeg ik. Ja klopt we hadden hem net af toen Daan met de hamer op zijn vinger sloeg verteld Rein. Maar ik heb nu zo'n vaag gevoel dat hij dat alleen maar deed om jou weer deze kant op te krijgen. Haha wacht maar tot dat jij een vriendin krijgt Rein dan zullen we eens zien tot hoever jij gaat. He dat zeiden jullie ook al tegen mij zegt Mike verbaasd. Ja hou jij je mond maar en ga maar naar Kate toe die kan wel wat steun gebruiken zeg ik. Wat is er dan met Kate zegt Mike opeens heel belangstellend. Ach niks haar nicht is gekomen Nikki alleen die zat Kate een beetje op de kast te jagen dus dat was wel grappig. Maar zij vond van niet. Ahw arme Kate roept Mike iets te bezorgd. Volgens mij is er hier nog een verliefd fluister ik bij Daan in het oor. Daan grinnikt terug en kust me in me nek. He zeg tortelduifjes zullen we vanavond iets leuks met zijn allen doen zegt Mike. Ja is goed zeg ik. Moet ik Nikki en Kate ook even vragen. Ja lijkt me wel leuk. Oke wat gaan we doen dan? Wat dacht je van zwemmen in dat riviertje hier aan de camping. Er staan een paar kajaks dus we kunnen nog gaan kajakken. Of zoals jij graag doet gewoon zonnen. Haha tja dat klinkt wel goed. Maar goed ik moet gaan boys ik heb mam en pap beloofd vandaag boodschappen te doen dus wie wilt er mee? Ik ga wel mee roept Daan tenzij jullie er problemen mee hebben zegt hij terwijl hij naar Nils, Rein en Owen kijkt. Ga jij nu maar leuk romantisch boodschappen doen dan blijven wij wel hier zegt Nils vrolijk. Trouwens ik ben echt moe naar een hele dag in de auto gezeten te hebben.

Samen met Daan loop ik de Camping af op weg naar de eerste beste supermarkt. Ik ben echt blij dat ik nog even met je alleen kan zijn zegt Daan. Ja ik ook maar Daan wat nou als de Mainiacs erachter komen. Ze zullen me gaan haten. Mijn hele twitter en facebook profiel zal vol komen te staan met haat berichtjes. Ahw Emma ik denk toch dat we ze het beste zo snel mogelijk kunnen vertellen. Kijk nu zijn we nog samen. Maar straks als we weer thuis zijn wordt het alleen nog maar moeilijker en kan ik natuurlijk niet elk moment naar je toe komen. Daan drukt zich tegen mij aan en fluistert in mijn oor het komt wel goed. Een traan rolt over mijn wang naar beneden. Daan ik weet niet of dit wel goed komt. Tuurlijk wel joh ze hebben het maar te accepteren. Vanavond doen we wel een twitcam dan weten ze het meteen zegt Daan. En wat nou als..... Ssst niks wat nou als we zien wel hoe ze reageren tuurlijk zijn er fans die boos zijn maar als ze echt van mij houden dan accepteren ze het en zijn ze blij voor me. Daan drukt zijn lippen op de mijne en kijkt me diep in de ogen aan. Na een aantal tellen onderbreekt hij de kus. Weetje Emma je moet me 1 ding beloven. En dat is? .Trek je aub niets van de jaloerse fans aan, Wat er ook gebeurt ik blijf echt van je houden, wil je alsjeblieft bij me blijven? Tuurlijk Daan ik hou echt zielsveel van je? Daan trekt me in een knuffel en legt zijn hoofd in mijn schouder waarna ik zijn voorbeeld volg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen