zo nog even een hoofdstukje zodat jullie niet zolang hoeven te wachten. Haha ik heb zelf ook geen geduld. Maar goed ik moet nog even een rol voor nikki bedenken maar ik denk dat dat wel gaat lukken. Ik probeer zo snel mogelijk weer te schrijven maar het is nu zeker ik moet elke dag van 8 tot half 5 naar school. Maar ik kan wel 7 snipperuren opnemen dus gelukkig wel 1 dag vroeg vrij.

Trouwens ik ga waarschijnlijk vrijdag naar mainstreet in Raalte. Ben dan gelukkig om half 4 vrij dus hoop dat ik het red. Ik ben niet echt super fan dus mij zul je niet voor aan zien staan. Maar het lijkt me wel kei tof om een keer mee te maken. En de muziek is natuurlijk wel leuk Tot snel

XXiris

Ik wordt wakker van gekriebel in mijn nek en draai me om. Hey wakker geworden? zegt Daan met een schorre ochtendstem. Ja oh shit hoe laat is het? Half 8 hoezo? Katy flipt hem natuurlijk helemaal nu ze mij niet ziet. Dan ga je nu toch snel terug ik denk dat ze nog wel slaapt. Ik plaats een kus bij Daan op zijn wang die meteen een smekende blik doet om meer. Sorry moet nu echt gaan zeg ik terwijl ik hem liefjes na zwaai. Geeft niet zegt Daan ik zie je zo toch weer. Snel loop ik naar onze eigen tent en plof in mijn eigen slaapzak. Ik werp een blik op Katy maar die ligt nog lekker te slapen. Pff geluk gehad dus, die had zeker alles door aan Mike verteld en die vervolgens aan pap en mam. Ik staar naar het tentdoek boven me en vraag me af hoe de mainiacs zullen reageren wanneer ze van mij en Daan horen. Hmm misschien weet Daan wel wat we daar tegen kunnen, en vandaag komen de jongens ik hoop maar dat het klikt straks zul je zien dat ze mij niet mogen. Nooit gedacht dat een relatie met een bekende Nederlander zoveel gevolgen met zich mee bracht. Hey Emma, ik kijk opzij en zie dat Katy wakker geworden is. Lekker geslapen? Ja gaat wel en jij heb je Daan nog gemist. Mwah valt wel mee zeg ik terwijl ik me de andere kant opdraai, ik kan dus echt niet liegen hopelijk heeft ze niks gemerkt. Kom op zegt Katy ik heb wel zin in die croissantjes. Samen lopen we de tent uit om vervolgens direct door naar de Kampwinkel te lopen.

Nog geen halfuur later zitten we met zijn allen aan het ontbijt. Zeg Emma ik ben echt blij voor je begint mijn vader inmiddels al voor de 4e keer. Jij en Daan passen echt goed bij elkaar. Thanks pap blij dat jij het ook leuk vindt zeg ik maar. Over Daan gesproken Emma kijk op 3 uur roept Mike. Jij toch altijd met je kloktijden zeg gewoon links of rechts dan weet iedereen wat je bedoelt zeg ik terug. Toch kijk ik snel de rechterkant op en zie dat Daan op me afloopt. Hallo meneer, mevrouw is het goed dat ik Emma eventjes van jullie leen vraagt Daan terwijl hij een kus op mijn voorhoofd drukt. Tuurlijk zegt Pap met een glimlach op zijn gezicht. Oke het is fijn dat hij Daan mag maar moet hij dat nou echt zo duidelijk laten blijken. Snel pak ik Daans uitgestoken hand en loop met hem mee. Waar gaan we heen vraag ik? Tja dat zou jij wel willen weten he zegt Daan plagerig. Ach kom op zeg het nou gewoon. Het is niks bijzonders ik wou nog even met je alleen zijn voordat de jongens kwamen. Daan slaat een arm om me heen ben echt zo blij dat ik je ontmoet heb zegt hij. Ahw dat is echt zo cute! Lach je me nu uit? Nee je bent echt zo lief als je een liefdesverklaring doet. Kom zegt Daan terwijl we een bospad inslaan. Hoe laat komen ze eigenlijk vraag ik. Wie? Nils, Owen en Rein natuurlijk wie dacht je anders. Oh die, ik denk vanmiddag een keer voordat Rein zijn haar gedaan heeft is het wel een halfuur verder. WAT ANDERHALF UUR. Grinnikend begint Daan me te kussen het is niet zo erg als iedereen denkt hoor. Hij is binnen 5 minuten wel klaar. Ahw. Je ziet er tegenop he? waar tegenop? De jongens ontmoeten. Wat IK nee valt wel mee. Kom op EM jij bent echt zo schattig als je liegt. Oke Oke ik geef toe ik ben bang dat ze mij niet mogen. Ach hoe kunnen ze zo'n leuk meisje nou niet mogen zegt Daan terwijl hij mij tegen zich aandrukt. Al iets zekerder vraagt Daan aan mij? jah beetje. Weetje Emma het maakt niet uit wat hun van je vinden zolang ik maar gelukkig met je ben is het goed. Daan stopt een losgeraakte pluk haar achter mijn oren en begint me te kussen.

Langzaam maak ik me los uit Daan zijn armen. Samen hebben we een poos zoenend onder een boom gezeten. He wat doe je? vraagt Daan. Tja ik wil hier best nog een poos op jouw schoot blijven zitten maar ik denk dat je vrienden dan moeten wachten. OH ja dat is waar ook. Ik steek mijn hand naar Daan uit om hem overeind te helpen. Maar in plaats van Daan overeind te helpen lig ik weer op de grond. Spring maar achterop zegt Daan bukkend met zijn rug mijn kant op. Ahw mijn eigen trekpaard zeg ik lachend terwijl ik bij Daan achterop spring. Ik hou van je Daan zeg ik terwijl Daan alweer richting de camping loopt. Ik hou ook van jou zegt Daan terug met zijn hoofd naar achter zodat ik hem kan kussen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen