Foto bij Sara

Sara word teruggeroepen door Harry.

'Sara! Wacht!'
Sara bedenkt zich geen seconde, gooit haast de deur dicht en draait zich om.
'....Ja?', stamelt ze, met luid bonkend hart.
'Kun je wat koffie voor ons inschenken?', vraagt Harry.
Is dat het? denkt Sara. Maar het zijn weer een paar minuten extra bij Mcfly, dus natuurlijk gaat ze koffie inschenken.
Terwijl het water aan het koken is, zegt Dougie: 'Ik ga me heel even opfrissen in de badkamer, ben zo terug' en weg is Dougie. Sara wilt net de kopjes pakken, als Tom zegt: 'Ik ga even het uitzicht bekijken op het balkon. Roepen jullie me even als de koffie klaar is?' en weg is Tom. Sara staat er maar een beetje, want alleen Danny en Harry zitten nog op de bank. Danny, de leukste van allevier. Haar gedachten over Danny worden onderbroken door Harry: 'Ik ga even de slaapkamers bekijken. Ben zo terug', en daar ging Harry. Ok, nu weet Sara echt niet meer wat er gebeurd. ZE IS ALLEEN MET DANNY! OMG!
'Eehh.... sorry voor de jongens... maar ik weet hier echt niks van' stamelt Danny met een rood hoofd. Wat is hij sexy! En op bijna niet verstaanbare toon zegt hij erachter aan: 'maar het lijkt verdacht veel op een koppel actie...'.
Sara voelt dat ze knalrood word. 'Ga anders even zitten, de koffie duurt nog wel even' zegt Danny tegen haar. Ze durft niet naast Danny te gaan zitten, dus gaat ze maar in een stoel ergens anders zitten. Best een domme actie, denkt ze als ze zo zit. Danny staat op en loopt door de kamer. 'Best mooi hier' mompelt hij. Dan pakt hij opeens nog een stoel en gaat naast Sara zitten. Wat moet ze doen....??

Reageer (1)

  • Saarwasdaar

    YEAH!! ga verder!! Het is zeker (H)Danny(H)??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen