Foto bij OO6

"Zijn jullie bang?" vraagt Felice, we zijn net terug van de bioscoop en we zitten op mijn kamer. "Ik heb de hele tijd mijn ogen dicht gehad, dus ik ben niet zo bang." antwoord ik. "Ben je boos op de jongens?" vraagt Catelynn. "Nee, hun konden ook niet weten dat ik er totaal niet tegen kan." "Ja, maar dan nog, heel veel meisjes kunnen niet tegen horror." zegt Felice. "Ja, maar niet heel veel meisjes zijn er zo bang voor als mij." antwoord ik beschaamd.
"Zullen we nog gaan zwemmen?" vraagt Catelynn in een keer. Ik heb een zwembad in de tuin, en het is helemaal niet zo koud buiten. "Jaaa! daar heb ik echt zit in!" roept Felice blij. We doen onze bikini's aan, en lopen naar de tuin. Ik zet de zwembadlampen aan, en we springen in het zwembad. Na een kwartier gezwommen te hebben zitten we in het bubbelbad.

"OHMYGOD, er bewoog iets in de struiken!" schreeuwt Felice in een keer. "Stel je niet zo aan, het was waarschijnlijk de kat van de buren ofzo." zeg ik, en Felice kalmeert weer een beetje. Maar dan hoor ik zelf ook wat in de struiken. "AAAAHHH, er zit echt wat!" gilt Catelynn, zij heeft het dus ook gehoord. "Zullen we naar binnen gaan?" vraagt Felice met een trillende stem. Catelynn en ik knikken, en we gaan snel uit het bubbelbad, doen onze slippers aan en onze handdoeken om. We rennen naar het tuinhuisje om de lampen uit te zetten, en we rennen naar het huis. Dan hoor ik Felice gillen, ik draai me om en zie dat ze op de grond ligt. Ook zie ik Louis en Harry staan, ze zijn keihard aan het lachen. "Niet grappig." zegt Catelynn, "Weet je hoe bang ik was." "Aww, sorry, we zullen het niet meer doen." zegt Louis lachend. "Hoe komen jullie in mijn tuin?" vraag ik verbaasd. "We zijn over de schutting geklommen." zegt Harry trots. Dan horen we nog meer geritsel in de stuiken, drie seconden later komen ook Liam, Zayn en Niall uit de struiken. Zayn grijpt Felice en gooit haar over zijn schouder, vervolgens loopt hij naar het zwembad en gooit haar erin. Dan rennen Harry en Louis ook naar zwembad, terwijl ze rennen gooien ze hun shirt uit en trappen ze hun schoenen uit, dan springen ze er ook in. Ook Liam en Catelynn springen er in. "Willen jullie ook zwemmen?" vraag ik aan Niall en Zayn. "Nee, liever niet." antwoord Zayn. "Ik ook niet." zegt Niall. "Oke gelukkig, want ik heb ook geen zin meer." antwoord ik.

"Heb je het koud?" vraagt Niall. Ik sta een beetje te rillen. "Ja, best wel. Ik ga wel even wat te eten halen en dan doe ik meteen wat kleren aan." zegt ik. "Zal ik even meelopen?" stelt Niall voor. "Ja graag." antwoord ik, en we lopen samen naar binnen. Als we op mijn kamer zijn pak ik snel een setje kleren, en loop naar de badkamer, Niall gaat op mijn bed zitten. Ik trek sel mijn kleren aan, doe mijn haar in een knot en veeg wat uitgelopen make-up weg. "Dat was snel." zegt Niall als ik naar buiten kom. Samen lopen we de trap af en gaan naar de keuken. "Wat voor eten zal ik meenemen?" vraag ik. "Gewoon wat chips is wel goed denk ik." zegt hij. Ik trek een kast open en zie een zak marshmallows liggen. "We kunnen ook de vuurkorf aanmaken?" stel ik voor en hou de zak marshmallows op. "Dat is het beste idee ooit." zegt Niall. Ik pak een paar zakken chips en flessen cola, en we lopen weer naar buiten. De rest is ook al uit het water. "Wij gaan ons ook even omkleden." zegt Felice, en ze loopt samen met Catelynn naar binnen. "Moeten jullie niet ook wat anders aan?" vraag ik aan Harry, Louis en Liam. "Ja, we klimmen wel weer over schutting, we zijn zo terug!" zegt Harry. Voordat ik kan zeggen dat ze via de voordeur kunnen gaan is Harry al in zijn eigen tuin.

Een halfuur later zitten we met z'n allen rond het kampvuur, ik begin het een beetje koud te krijgen dus ik sta op en loop naar het tuinhuisje om dekens te pakken. Ik kom terug met vier dekens. "Geef mij ook een deken!" roept Felice meteen, ik gooi er een naar haar, en ze gaat er samen met Catelynn onder. De andere twee dekens leg ik neer, en ga in de stoel van Niall zitten (Niall is naar de wc) en rol mezelf in de deken. Als Niall terug komt kijkt hij mij verbaasd aan, "Dat is gemeen." zegt hij en hij trekt een pruillip. "Maar ik moest net op de grond zitten, en dat zit niet lekker." verdedig ik mezelf. Dan komt er een grijns op Niall zijn gezicht, hij tilt me op, gaan zelf in de stoel zitten en zet me dan neer op zijn schoot. Hij slaat zijn armen tevreden om me heen. "Zullen we truth or dare spelen?" vraagt Louis in een keer. Iedereen knikt. "Oke, Louis jij mag beginnen." zegt Liam. "Oke... Uhhmm.. Eleana, truth or dare?" vraagt Louis. "Truth." zeg ik vastberaden, ik zit net lekker denk ik in mezelf. Louis krijgt een grote grijns op zijn gezicht. "Vind je iemand leuk?" vraagt hij...

Reageer (1)

  • 5secsofpayne

    zo leuukk (: snelverder! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen