Foto bij OO5

"Wat gaan jullie vanavond nog doen?" vraagt Zayn, we zitten al een uur te praten en eten. "We gaan bij Eleana slapen." zegt Felice. "Willen jullie mee naar de bioscoop?" vraagt Louis. Felice en Catelynn kijken me vragend aan. "Mij maakt het niks uit." zeg ik. "Oke, dan gaan we wel mee." zegt Catelynn. "Oke, we halen jullie om half 7 op, de film begint om 7 uur." zegt Harry. "Gaan we met de fiets?" vraagt Felice. "Jup." zeggen de 5 jongens tegelijk. "Welke film gaan we eigenlijk heen?" vraag ik. "Dat is een verrassing." zegt Liam met een grijns op zijn gezicht.

Om 5 uur besluiten we naar huis te gaan, maar als ik bij mijn fiets aankom zie ik dat mijn band plat is. "Shit!" roep ik. "Wat is er?" vraagt Liam bezorgd. "Mijn band is plat." "Oh, anders fiets ik wel met jou fiets in mijn hand, en dan ga jij achterop bij Niall." stelt hij voor. "We gaan toch bij Harry eten, dus we moeten dezelfde kant op." Hij roept Niall, en vraagt of ik bij hem achterop mag. Niall kijkt naar mij, en ik begin te blozen. "Kom maar achterop hoor." zegt hij. Ik ga zitten en langzaam begint Niall te fietsen, ik zie Felice naar me knipogen, en Catelynn steekt heel stiekem haar duim naar me op.

"Hoe kom ik vanavond dan bij de bioscoop?" vraag ik als we voor mijn huis staan. "Je mag wel weer achterop bij mij hoor." zegt Niall, en zijn wangen worden lichtroze. "Echt? Vind je dat niet erg?" vraag ik onzeker. "Nee natuurlijk niet." zegt hij. Dan gaan ze naar het huis van Harry, en wij lopen mijn huis in. Warmen wat pasta op in de magnetron, en als we dat ophebben lopen we naar mijn kamer om ons klaar te maken. Een halfuurtje later ben ik helemaal klaar, felice heeft mijn haar gekrulden ik heb een nieuw setje kleren aangedaan. Felice heeft zich ook omgekleed, en haar haar in een vlecht gedaan. Catelynn heeft een stoer setje kleren aangedaan, en ook haar haar is gekruld door Felice. Om precies half 7 gaat de deurbel, we pakken onze tas en lopen naar buiten. Felice en Catelynn willen hun fiets pakken, maar Harry houd ze tegen. "Jullie kunnen straks niet meer fietsen denk ik." zegt hij geheimzinning. "Waarom niet?" vraagt Felice verbaast. "Dat zie je dadelijk wel." zegt Liam. "Felice bij Harry achterop, Catelynn bij Zayn achterop en Eleana bij Niall achterop." beveelt Louis ons, en we doe maar wat hij zegt.

"Harry en ik gaan kaartjes kopen, halen jullie dan alvast eten?" stelt Louis voor, en iedereen geeft Louis het geld voor de kaartjes. Met z'n vijven lopen we naar de bar voor eten. Als Harry en Louis er weer zijn geven ze ons de kaartjes. Als ik de titel van de film zie heb ik meteen spijt dat ik mee ben gegaan. "Wat is er?" vraagt Liam bezorgt die mijn bange gezicht ziet. "Ik kan echt niet tegen Horror, de eerste keer dat ik horror keek heb ik een week niet geslapen, en daarna heb ik nooit meer horror gekeken." zeg ik bang. Ik kan dus echt niet tegen horror, ik vertel ze maar beter niet dat ik 's avonds huilend en helemaal in paniek op de bank zat bij m'n moeder. "Je gaat gewoon tussen Niall en mij inzitten en dan zullen wij je beschermen." zegt Liam, en Niall knikt bevestigend. "Nee, ik wil echt niet!" zeg ik, maar ik word gewoon opgetild door Louis, en naar de bioscoopzaal gedragen. Hij zet me neer op een stoel, en Liam en Niall gaan naast me zitten, ze pakken beide mijn hand vast.

"Auw, mijn hand doet echt pijn." zeurt Liam, het is pauze en ik heb bijna de hele tijd mijn ogen dicht gehad, en ik heb de handen van Niall en Liam fijngeknepen. "Het spijt me." zeg ik, ik schaam me echt dood. "Het is je eigen schuld." zegt Catelynn, "Eleana kan echt niet tegen horror dus als ze vanavond aan het huilen is dan bel ik jullie." "Dan zijn wij binnen vijf minuten bij jullie, want we slapen bij Harry vannacht." zegt Louis met een bigsmile. Dan gaan de lampen weer uit en begint de film weer, ik zucht even diep en sluit mijn ogen weer. Dan voel ik een warme arm om me heen, ik kijk opzij en zie dat Niall zijn arm om me heen geeft geslagen. Hij glimlacht even naar me, en trekt me dan wat dichter naar hem toe.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen