Foto bij OO4

Het is zaterdagochtend en ik word wakker naast Catelynn en Felice, het was gisteravond zo gezellig dus we zijn bij Catelynn blijven slapen. "wat zullen we vandaag gaan doen?" vraag ik. "We kunnen gaan picknicken?" stelt Felice voor. "Ja, daar heb ik best wel zin in!" roept Catelynn blij. "Oke, als we dan eerst even ontbijten en dan naar huis gaan om ons om te kleden, dan gaan we daarna samen naar de supermarkt voor eten." stel ik voor. "Oke, dan spreken we bij Eleana thuis af, want dat is het dichts bij de supermarkt." zegt Felice.

Anderhalf uur later zitten we met z'n drieën op de fiets in een leuk setje kleren. We gaan naar de supermarkt en kopen eten voor de picknick. "Waar gaan we eigenlijk picknicken?" vraag ik. "In het park natuurlijk!" roept Felice. "hebben we wel een dekentje?" vraag ik. "Ja, ik heb een deken meegenomen, ik wist dat jullie er niet aan zouden denken." zegt Catelynn, en we fietsen door richting het park.
Als we de perfecte plaats hebben gevonden, wat nog best wel even duurde want Felice was nogal kieskeurig, stallen we ons eten uit op de deken. "Kijk eens naar het voetbalveldje." zegt Felice plotseling. Ik kijk naar het voetbalveldje en zie Niall en zijn vrienden, en ik voel hoe mijn wangen rood worden. "Awww, je bloost!" pesten mijn vriendinnen me.

Niall POV

"Hey Niall, kijk eens wie daar zitten!" zegt Liam, en ik kijk om me heen. Dan zie ik Eleana met haar vriendinnen, ze zijn aan het picknicken. "Let op!" roept Harry, en hij trapt de bal keihard richting hun kant, hij komt precies in het midden van kun dekentje terecht, en ze kijken om. "Ga hem dan halen." zegt Zayn tegen mij, en hij geeft me een duwtje. Ik loop richting hun kant, en pak de bal. "Sorry." zeg ik als Catelynn me de bal aangeeft. "Maakt niks uit hoor, wil je een cupcake?" vraagt Felice, en ze houd me een bord met cupcakes voor. "Ja graag." zeg ik, en ik neem er een van het bord. Dan komen de andere jongens ook aanlopen. "Hey wij willen ook eten!" roept Harry blij. "Jullie mogen er wel bij komen zitten, Eleana heeft toch veel te veel eten gekocht, dus er is genoeg." zegt Catelynn. "Maar ik kon niet kiezen wat ik allemaal wou!" springt Eleana in de verdediging, en haar wangen worden rood. Ze ziet er echt schattig uit als ze bloost. Ondertussen zijn de jongens al gaan zitten, dus ik neem ook plaats op het dekentje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen