Foto bij De eliminatie ronden.

Maelynn P.O.V.:

Ik was trots op mijn team zij stonden hier als één van de mensen die de tweede examen hadden gehaald. 'Doordat er zo veel mensen door zijn gaan we eerst een eliminatie ronden houden' zegt de hokage. Ik kijk de zaal in ik sta nu naast Kakashi. 'Gaat jullie nu naar de plat voor men behalve de twee finalisten die moeten vechten' zegt Hayate. Die moet leiden. Ik spring op en binnen een seconde sta ik naast Gay die vijf minuten geleden hier al heen liep. 'Oké als jullie klaar zijn dan begin' zegt Hayate en springt uit de weg. Ik hang lui tegen de muur aan. En kijk niet echt naar het gevecht. 'Doordat zijn tegenstander niet veder kan vechten is bij deze Sasuke Uchina de winnaar'. Wat leuk denk ik en sluit mijn ogen. De Winnaars:
Sasuke
Shino
Shikamaru
Temari
Naruto
Neji
Gaara
Dosu
(Gaara' gevecht) Ik kijk naar Lee die nu toch al best vaak geraakt is. Maar nu is het toch echt over. Ik kijk naar Gaara die nog een aanval doet maar gelukkig sprong Gay er tussen. Na een hele preek waarom valt hij nog eens aan ik zie aan Gay dat die niet oplet. Ik zet me af tegen de muur en maak en water schilt precies voor Gay Lee en mij terwijl ik landt. 'Gaara het gevecht is over' zeg ik rustig als het zand weg trekt. 'Waarom sprong je er in' vroeg Gaara. 'Omdat ze ons als vrienden ziet' gilt Gay in mijn oor. 'Weet je misschien had ik alleen Lee moeten beschermen , na daar is het ook te laat voor haal Lee hier nu maar weg' zeg ik terwijl ik me tot Lee richt. Ik hoor een harde kap op water en draai me om naar Gay die met een rode hand staat. 'Deed het pijn' vraag ik lachend. 'LYNN MEEN JE DAT' gilt Kaylah de enigen die van mij heeft gevochten. Ze moest tegen een Kabuto die na dat hij won heeft opgegeven. 'DAT WEET JE TOCH' gil ik met een lach op mijn gezicht. 'En ik dacht dat Anko eng was' zegt Naruto iets te hard. 'BEDANKT HE NARUTO' gil ik terwijl ze me raar aankijken. Als Gaara weg loopt naar boven spring ik naar boven.

(Neji' gevecht) Ik kijk naar Hinata die bijna dood is. Nog één klap kan ze niet verdragen dan gaat ze dood. Ik kijk naar Neji die weer begint te rennen nu moet er worden in gegrepen. Ik spring op en pak hem vast bij zijn arm. Ik kijk omhoog en zij dat Kakashi, Gay, Kunerai en Hayate. Ik kijk naar Hinata waar Kunerai nu bij zit. Het gaat echt niet goed met Hinata. Ik knik te teken dat de rest Neji los kan laten wat ze ook doen. 'Jij kan me ook los laten hoor' zegt die. Ik ga er niet op in en gooi hem tegen de muur achter hem. 'Wat dacht je haar vermoorden en ons Verdomme er allebei in mee trekken je weet wat er gebeurd als we dat doen' zeg ik en ga voor hem staan. Ik zie hem schrikken en fluister in zijn oor. 'We hadden dan alle drie dood geweest'. Ik sta op en loop naar Hinata. 'Gaat het lukken of moet ik mee' vraag ik. 'Het lukt wel'. Ik knik en ga weer naar mijn team. Ik kijk naar Neji die door Lee naar boven wordt gebracht. 'Weetje jullie zijn familie waarom ben je dan eerder bezorgt om Hinata dan om Neji' vraagt Sakura. 'Het is zo niet als je dat soms denkt. Hinata is het hoofd en Neji weet net zo goed als ik wat we wel en niet kunnen doen zonder de gevolgen die zo wel Neji als ik kennen' zeg ik terwijl ik strak voor me kijk. 'Dat jij die niet vreest voor jezelf vind ik nog steeds raar' zegt Neji. 'Neji de dood is niet iets wat je moet vrezen maar omarmen' zeg ik en kijk hem aan. Ik kijk naar Sakura die net als de rest van de genins op het platform geschrokken kijkt. 'De dood is soms de enigen verlossing van je lot' zeg ik en kijk naar de Sand genins. Die staan op Gaara na ook verbaasd te kijken. 'Voor sommigen geldt het ook maar ik vecht liever. En mocht ik dood gaan zou ik het omarmen als een oude vriend' zeg ik en kijk naar Gaara.

Reageer (1)

  • Luckey

    Ze heeft daarmee wel gelijk eigenlijk
    Als het lot hey zo bepaald is het zo
    Snel verder please
    Zal proberen ye schrijveb vandaag

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen