Foto bij OO2

Het is 23:30 en ik sluit de voordeur achter me, de buurvrouw was net terug, en ik loop mijn eigen huis binnen. Ik pak nog even wat te drinken en besluit om naar boven te lopen. Net als ik de trap op wil gaan hoor ik Bubble piepen, "Aww, ben je bang?" fluister ik naar het beestje. Ze begint weer te piepen als antwoord, ik besluit haar mee te nemen naar mijn en laat haar bij mij in bed slapen. ik heb de hele zolder voor mezelf, en ik heb hem helemaal ingericht zoals ik het wil. Er zijn 4 aparte ruimtes, eerst zie je mijn bed staan, dan heb je 2 deuren, 1 naar de badkamer, en 1 naar een kamer met een bank en televisie. En vanuit de badkamer kan je via een deur naar m'n inloopkast. Ik neem een snelle douche, en kruip dan m'n bed in waar Bubble al lekker ligt te slapen.

Ik schrik wakker van het geluid van de wekker, het is half 7 en ik moet vandaag weer naar school. Ik ga naar onder om te ontbijten, en daarna loop ik terug naar boven om me klaar te maken. Ik trek een simpel setje kleren aan, en doe mijn lange blonde haar in een staart. Ik doe mijn dagelijkse make-up, foundation en mascara. Dan neem ik mijn schooltas en loop naar beneden om mijn fiets te pakken.
Ik fiets zoals elke dag met Catelynn naar school, maar vandaag is ze te laat. Ik sta al 5 minuten op haar te wachten en net als ik haar wil bellen krijg ik een sms binnen.
Catelynn: "Ik heb me verslapen dus fiets maar naar school, ik je je daar wel. xxx"
Ik stap op mijn fiets en ik moet denken aan gisteren, de jongens waren heel lief aan het voetballen met Bella. Ik heb ze van een heel andere kant gezien, als ze zich eens zo op school zouden gedragen vond ik ze een heel stuk leuker. Behalve Niall dan, hem vind ik namelijk hartstikke aardig.

Na een lange schooldag laat ik me op m'n bed vallen, school is echt ontzettend saai. Vanavond moet ik gaan dansen, en ik moet vanavond voor mezelf koken. dan bedenk ik me dat ik daarvoor ook nog boodschappen moet doen, dus ik pak wat geld en fiets naar de supermarkt. Op de fiets besluit ik om Spaghetti Carbonara te maken. In de winkel zoek ik alle ingrediënten en loop naar de kassa. Als ik heb betaald doe ik alles in een tas en loop naar mijn fiets. Als ik mijn fiets van het slot af doe komt Harry aanfietsen, en hij zet zijn fiets naast die van mij. "Hey buurmeisje." zegt hij. "Uhhmm... Hey." antwoord ik hem. "Wat? Is het zo raar dat ik hey tegen je zeg?" vraagt hij lachend. "Nee hoor, maar normaal zeg je nooit iets." "Ja, ik ken je niet echt. Maar blijkbaar kent Niall je en hij zei dat je erg aardig bent, dus ik dacht laat ik een kennis maken met m'n buurmeisje." "Ow, oke. Maar ik moet gaan, anders kom ik te laat op dansen." "Oke, ik spreek je nog wel!" zegt Harry en hij loopt de supermarkt in. Dat was raar denk ik in mezelf, en ik fiets richting huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen