Foto bij Wraak

Kate P.O.V.:

In gedachten verzonken loop ik naar het station. Ik zie overal stelletjes zoenen ja het is leuk voor ze maar hun denk ik weer aan Nils ik vind hem nog steeds leuk. Ik loop naar de infobalie die in het midden van het station is geplaats. 'Meneer weet u misschien wanneer... O laat maar' zeg ik als de trein binnen komt rijden. Ik zie hoe ze een paar mensen dumpen en zie Nathalie onder het bloed liggen. 'Nathalie' gil ik en ren naar der toe. Ik kijk naar de vele liters bloed die er ligt. Ik was het gewend door het snijden. Ik kijk naar der borst er zit een gat in zo groot als een kogel. Ze is dood. Ik kijk naar de trein hij staat er nog ik stap naar binnen en de deuren gaan dicht dit wordt mijn wraak.

Marit P.O.V.:

Ik ren met de rest naar het station. Ik zie nog net hoe Kate de trein in stapt en hoe die dan weg rijd. Ik kijk naar het paron en ren achter de anderen aan naar een meisje dat op haar rug ligt in heel veel bloed. Dood. 'Nathalie' snikt Dina die naast het meisje Nathalie gaat zitten. Ik denk weer aan het nummer wat ze me had laten horen ze neemt wraak op de gene die Nathalie hebben vermoord ook al wordt het haar dood het maakt haar niks uit. Hij moet boeten ook al helpt het haar niks ze wil en zal Nathalie wraken en wij kunnen haar niet stoppen.

Kate P.O.V.:

Ik voel hoe er een pistool tegen mijn hoofd wordt gedrukt. Zacht zing ik You can't take me in het Nederlands. Ik duw het pistool weg en pak het af. Soms is Japanse series kijken toch nog handig. Ik trap hem in zijn kruis en pak het pistool af. Er klinkt een kogel schoot en alles wordt zwart voor mijn ogen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen