Foto bij (50 Hoera) Nathalie is ....

Kate P.O.V.:

Ik kijk naar de klok Nathalie had hier al lang moeten zijn zeker vertraging. 'Zullen we beneden wat gaan drinken' stel ik voor als ik denken dat ze de rest nog niet kent ik bedoel dat had ik belooft. En ik hou me aan mijn beloftes. 'Ja is goed' zegt ze en staat op. Ik volg haar voor beeld en sta op ik werp een blik op de tekeningen die op het bureau liggen ze zijn allebei best mooi. 'Je kan goed tekenen' zeg ik als we de trap af lopen. 'Bedankt maar jij kan het vele male beter'. 'Dat is gewoon van oefening baart kunsten cola' vraag ik als we in de keuken staan. 'Lekker'. 'Ga maar alvast kijken wat ze aan het doen zijn misschien is het nog interresant' zeg ik en wijs naar de woonkamer. 'Oké zie je zo' zegt ze en gaat naar de woonkamer. Ik schenk voor haar wat te drinken en loop naar de kamer.

Dina P.O.V.:

Ik kijk naar het meisje dat binnen komt volgens mij was het Marit. 'Hoi ik ben Marit. Wat kijken jullie' vraagt ze en gaat op de grond zitten. 'Madagaskar' zeg ik kort af. 'Leuk' zegt ze en kijkt naar de film. 'Je cola' zegt Kate die voor mij neer ploft op de grond. 'Fijn dat je ook wat voor ons in schok' zegt Owen. 'Graag gedaan hoor Owen wat willen jullie' zegt Kate die al opstaat. 'COLA' roepen we allemaal tegelijk. 'Had ik kunnen verwachten niet' zegt ze hoofdschuddend. 'Deed je niet' zegt Nikki. Na 5 minuten komt Kate al terug met voor ons wat te drinken maar niet voor zich zelf. 'Hoef ze zelf niks' vraagt Nils. 'Hallo aarde aan Kate Nils vroeg wat aan je' zegt Marit die naast haar zit. 'Weet ik zegt niet dat ik hoef te antwoorden' zegt ze en staat op. 'Ik ga even een eindje lopen je mag mee als je wilt en anders leer je de anderen beter ken Marit' zegt Kate en loopt richting de deur. 'Ik blijf hier denk ik' zegt ze en kijkt weer naar de film. Ik kijk naar Kate die de deur uit loopt. 'Duss' zeg ik en zet de film uit. Hij was toch afgelopen. 'Marit weet jij wat er met Kate is dat ze niet eens mijn vraag beantwoorden'. 'Ik denk Nils dat ze gewoon met Nathalie in der maag zit ik bedoel ze had hier al lang moeten zijn' zegt ze en kijkt ons één voor één aan. 'Ja dat is wel zo Nathalie had hier al moeten zijn' zeg ik. 'Misschien gewoon vertraging' merkt Rein slim op. 'Ja maar van 3 uur' zegt Marit. 'Dat is wel erg lang' zegt Daan nu ook.

Nathalie P.O.V.:

( tegelijker tijd met de anderen P.O.V.s)Ik zit in de trein op weg naar Amsterdam om Kate weer te zien. Ik zie hoe een paar mensen binnen komen en dan wat ik al dacht toen ik ze zag ze kappen de trein. Ik voel een beetje bloed. Ik kijk naar mijn borst der zit een kogel in...

Reageer (1)

  • JustEsmee

    Wat?! Snel verder jij! Liefs

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen