Foto bij Florida Overnachten & Ontbijt

Nu je bent aangekomen... ben je moe en hongerig... Dus het volgende onderdeel gaat het oplossen!
Hier is hoe/wat/waar te eten en slapen.

Eens zien. Juist. Na het vliegtuig wil je direct in bed kruipen. In Florida zijn er wel enkele campings, maar het makkelijkst is een huisje. RV's (grote campers) zijn handig als je op reis gaat in Amerika, maar voor een paar weken in Florida zijn ze ietwat warm en krap. Vaak blijven ik en mijn familie dan ook in een huis met zwembad, dit kan goedkoper zijn dan 4 weken in een hotel.
Dit keer verbleven wij ook in een huis. Het huis had geen verdiepingen, maar er is hier genoeg ruimte op de grond. Het huis bevindt zich in een gated community. Het is een beetje vreemd, ik ken er namelijk geen enkele in Nederland en die poorten lijken mij behoorlijk overbodig. Al helemaal omdat het toch wat afgelegen ligt.
Officieel ligt het huis in Sarasota, maar de afstand tot de binnenstad is ongeveer de afstand tussen Utrecht en Apeldoorn, gok ik. Je komt hier dan ook echt nergens zonder auto. Er zitten geen winkels of bioscopen in the gated community. Daarvoor moet je alweer een afstand afleggen... zoals in Groningen normaal is voordat je wat tegenkomt? Anyway, je begrijpt wel dat alles ver uit elkaar ligt hier. Daarom gebruiken ze hier zo veel de auto. Helpt nou niet bepaald mee aan gezonde lichaamsbeweging.
Wat ook niet helpt voor de gezondheid is dat groente zo duur is. Voor 'normale' groentes betaal je zo'n 2,5 dollar op zn minst. En alles in Amerika is groter behalve een pond broccoli. Appels, 80 cent per stuk. Vandaar dat arme mensen dik zijn en dun zijn een teken van rijkdom is hier.
Aan de goede kant; ze hebben wel zeer uitgebreide cornflakes en candy =3 Niet dat wij er veel van nemen, maar het is wel lekker zo nu en dan. Oh, en de muffins en koekjes zijn groooooooooooooooot. En overal hebben ze blueberry cakejes. En ik heb een blueberrycakejes verslaving gekregen *nomnomnom*
Ook de large popcorn is echt large in de bios daar. Met gratis refill! Dus, het lijkt misschien een dure popcorn voor bijna 7 euro, maar dan heb je ook meer dan genoeg. (Ik neem aan dat onbeperkt meer dan genoeg is. Het was dat in elk geval voor 6 personen(A)) Ook gratis frisdrank refills bij large frisdrank (ze noemen het daar softdrinks). Large=1 liter, small=EU large.
Ghumghum... Amerika is niet goed voor mijn lijn xD
Goed, we dwalen af.
Ontbijt!!!!
Nu is er weinig brood dat de kwaliteit van ons Nederlands/Belgisch brood kan behalen, het is er. Maar als je echt Amerikaans gaat, neem je wafels, pancakes of cornflakes. Vooral de wafels zijn aan te raden. Met blueberry. (of chocola als je daar meer van houdt... en anders gewoon wafels... met stroop... bah) Je kunt ook naar een Diner gaan. Misschien ken je dat al van OUAT, ze bestaan echt. En het is normaal om buiten de deur je ontbijt op te eten. Wij doen dat ook wel eens. Meestal als wij naar Disney/Universal/Orlando gaan eten we ergens in een diner. Sizzlers is OK voor ontbijt, maar waar wij laatst waren was beter. Daar hadden zij gratis choco-refills (A) En minder droge cake. Wat ook 'normaal' is voor ontbijt is cinnamonrolls/danisch/koffiebroodjeachtigiets. Die raad ik ook aan =3 Wij hadden ze minstens 2x per week vers uit de oven.

Ontbijt;
Sizzlers
Ponderosa
Danny's
Wafflehouse
Ihop


Oh, btw, voor alle studenten en middelbare scholieren; onder de 21 mag je nergens meer in de US drinken. Gated community & private party kan het wel, omdat dat privé is. Gewone restaurants, bars, supermarkten en mensen mogen het je niet geven.

Reageer (2)

  • VintageGirl

    Dat. Plaatje. Is. Ge. Wel. Dig.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Je schrijft het idd heel komisch! Leest wel lekker (;
    Ennnn het is ook heeeel handig!
    xx

    1 decennium geleden
  • Roslagen

    Haha, je schrijft het echt zo komisch :'D
    Leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen