Foto bij OO1

het is nu nog saai maar het word beter! xx

"Ik ben thuis!" roep ik als ik binnen kom. "Hallo schat, hoe was je dag?" vraagt mam als ik de woonkamer inloop. "Saai, maar wel leuk dat ik iedereen weer gezien heb." "Goedzo, de buurvrouw belde of je vanavond om 19:00 tijd hebt om op Bella te passen." "Ja, ik kan wel denk ik, ik zal even terugbellen" zegt ik, en ik loop naar boven om even te bellen.
"Ja, is goed hoor, ik zal er zijn... Ja doei!" zeg ik en ik hang op. Nou, dan kan ik maar beter meteen m'n huiswerk gaan doen, want straks heb ik geen tijd meer, denk ik. Ik loop richting mijn kamer en pak m'n wiskundeboeken, welke idiote leraar geeft de eerste les nu al huiswerk op. Gelukkig zijn het procenten en daar ben ik best goed in, dus binnen een halfuurtje heb ik al m'n opdrachten al af. Ik pak m'n laptop en loop naar de tuin, want het is lekker weer buiten. In de tuin van de buren hoor ik Harry voetballen met Zayn. Ohja, dat had ik nog niet verteld, Harry Styles is dus m'n buurjongen. Maar ik vind dat hij echt een veel te hoge dunk van zichzelf heeft, hij voelt zich nog te goed om Hoi tegen me te zeggen. Maarja, dat moet hij ook maar zelf weten. Ik ga lekker op de loungebank zitten en open m'n laptop. Ik meld me aan op skype en zie dat Katelynn online is, ik stuur haar meteen een berichtje.

Ik bel om precies 19:00 aan bij de buren, de buurvrouw doet open en Bella komt al meteen aangerend en klemt zich vast om m'n benen. "Ze is een beetje druk vandaag, dus misschien kan je nog met haar naar het speeltuintje gaan dan is ze over een uurtje wat rustiger, en kan ze naar bed toe." zegt de buurvrouw, en ze neemt afscheid van Bella. "Doei, tot straks!" roept ze nog en dan valt de deur in het slot. "Eli gaan we naar het speeltuintje?" vraagt Bella met haar kinderlijke stemmetje. "Ja kom maar prinsesje, dan gaan we" zeg ik en ik neem haar aan het handje mee naar het speeltuinje.
"Wil je me duwen op de schommel?" vraagt Bella, en we lopen naar de schommel. "Hoger, ik wil vliegen!" roept ze giebelend. Dan zie ik 5 jongens aan komen fietsen, het zijn Harry, Zayn, Liam, Louis en Niall, ze gaan naar het voetbalveldje. "Ikke wil ook voetballen!" roept Bella als ze de jongens ook ziet. "Nee bella, de grote jongens willen even met z'n vijven voetballen, misschien de volgende keer." Maar het is al te laat, Bella rent al richting de jongens, ik ren er snel achteraan. "Bella kom terug!" roep ik nog, maar ze is al bij het veldje. "Mag ik ook meedoen?" vraagt ze. "Ja, hoor maar wel maar heel even, wnat ik denk dat je grote zus zo naar huis wil gaan." zegt Louis. "Eli is mijn zus niet, Eli is de beste oppas van de wereld!" Roept Bella. "Oke, denk je dat ze dan ook een wil komen oppassen op mij?" vraagt Louis. Bella begint te lachen "Nee, jij bent al een grote jongen!" zegt ze.
"Oke Bella, ik denk dat jij nu echt naar bed toe moet!" zegt Harry als ze tien minuten hebben gevoetbald. "Maar ik wil niet!" zeurt ze, en ze rent weg. "Waaaah, ik ga je pakken!" roept Niall, en hij rent achter haar aan, als hij haar te pakken heeft komt hij richting mijn kant gelopen. "Wil je mee mij naar huis brengen?" vraagt Bella aan hem. "Alleen als Eli dat ook goed vind!" "Ik vind het wel goed hoor!" zeg ik, en we lopen naar huis. Bella en Niall zijn de hele weg aan het praten over wat de lekkerste smaak cupcake is, dus eigenlijk loop ik er maar wat bij.
Als we bij het huis van de buren zijn neemt Bella afscheid van Niall, en ze rent al naar binnen. "Dankjewel voor het meelopen" zegt ik tegen hem. "Geen dank hoor, ik zie je morgen bij biologie wel!" "Ja, is goed!" "je komt toch wel naast me zitten hè?" vraagt hij. "Ja, natuurlijk, naast wie moet ik anders?" "Oke, dan ik het goed!" zegt hij, en hij trekt me in een knuffel. "Doei, tot morgen!" zegt hij als hij me loslaat. "Bye!" zegt ik en loop naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen