Foto bij Water 015 ;

xx

Kaj van der Voort

Ik had van deze stomme bus moeten springen en naar Dioni gaan. Nu was het te laat, hij lag al best ver achter ons. Ze brachten ons nu naar een ander ziekenhuis omdat er daar nog weinig plek was en Jai en Sam alleen maar hoefde op te sterken. Maar nu ik weet dat Dioni daar is wil ik hier weg. Misschien kunnen we in dat andere ziekenhuis wel een telefoon of iets vinden en naar Dioni's ziekenhuis bellen. De andere jongens hadden Dioni ook gezien maar ik had hun ook niet achter kunnen laten.
Na een kwartier ofzo kwamen we aan bij het andere ziekenhuis. Misschien kon ik wel gewoon terug lopen naar het ziekenhuis van Dioni, zover was het niet. En het was de hele weg een rechte lijn die we reden. Ik kan het doen, als de rest het goed vind dan. Twee mannen brachten Jai en Sam naar binnen en ik en Cassius liepen achter hun aan. De kamers waren hier net zo groot alleen het zat niet helemaal vol met mensen.
Nadat Jai en Sam weer op zo'n ziekenhuis bed lagen besloot ik maar ergens een telefoon te vinden. Beneden bij de balie was het gelukkig niet zo druk dus ik vroeg om een telefoon. Ze zeiden dat ik over 10 minuten de telefoon kon gebruiken omdat er nog meer wilde. Moest ik dus ook nog eens 10 minuten gaan wachten op een telefoon. Daarom besloot ik om nog even hier rond te kijken of Olivia, Max of Sofia hier waren. Ik liep enkele kamers binnen maar was nog niemand tegen gekomen. Dan ging ik maar terug naar beneden om te kijken of ik de telefoon al kon gebruiken.
Na nog 5 minuten gewacht te moeten hebben kon ik hem gebruiken. Ik vroeg om het nummer van het andere ziekenhuis en drukte het nummer in. Iemand begon iets te zeggen in het Thais wat ik niet kon verstaan maar ik sprak gewoon Nederlands. 'Hallo, met Kaj.' Even klonk er wat gerommel op de achtergrond maar ik kreeg geen antwoord. 'Ligt er in jullie ziekenhuis ene Dioni Jurado Gomez?' Weer was het stil en wat gerommel aan de andere kant totdat ze eindelijk iets zei: 'No, I'm sorry. Nobody with that name.' Ze zal wel geen Nederlands kunnen spreken omdat ze het in het Engels zei, maar gelukkig kon ze het wel verstaan. 'Maar ik heb hem gezien. Misschien een Olivia Wright, Sofia Moore of Max Woods?' Volgens mij was ze aan het kijken op een lijst of iets want ik hoorde iets van papier ritselen. 'There is one Olivia Wright but not the other ones.' Olivia, was ze echt in het ziekenhuis waar we nog geen uur geleden nog waren? En ik heb haar nergens gezien? Hoe stom kon ik zijn. Nu wist ik zeker dat ik er heen moest, voor Olivia. Ik hing op zonder iets te zeggen en liep terug naar onze kamer.
'Ik moet terug naar het andere ziekenhuis.' Ik dacht ik begin maar gelijk. 'Waarom?' Vroeg Sam gelijk en ging iets rechtop op zijn bed zitten. 'Olivia is daar, en Dioni ook.' Zijn ogen werden met de seconde groter. 'Dan ga ik mee.' Hij wilde opstaan uit zijn bed maar ik duwde hem snel terug. Hij kon nu echt niet mee, ik snap wel waarom maar hij kan niet. 'Nee, ik ga alleen en breng haar wel hier.' Uiteindelijk stemde iedereen in. Ik nam nog even afscheid en liep het ziekenhuis uit. Het was wel handig om wat water en eten mee te nemen.
Het lopen was nog niet echt erg, maar de warmte buiten was vreselijk. Onderweg kwam ik niet echt heel veel mensen meer tegen. Na iets van 20 minuten gelopen te hebben kreeg ik het ziekenhuis op het oog. Totdat ik ver achter me iemand mijn naam hoorde roepen. 'Kaj!' Ik draaide me om maar zag niemand. Het enige wat ik zag was een boom en een grote hoop bladeren die op de grond lagen. Maar ik weet wel zeker dat ik het me niet verbeeld had. 'Kaj!' Weer hoorde ik het en keek nog eens om. Onder de hoop bladeren stak een arm uit, wie is dat? Langzaam liep ik die kant op en deed wat bladeren weg en herkende meteen wie ik daar zag. Niet echt gewond maar eerder vermoeid, Sofia.

Sorry lovely's voor het lange niet schrijven, school....
Gelukkig heb ik nog niet zoveel huiswerk dus er komen wel meer hoofdstukjes, maar naarmate hoe meer ik huiswerk krijg worden het er misschien wat minder. Maar ik ga sowieso niet stoppen met deze story : )
Thanks voor de 12 abo's en 19 kudo's misschien nog 1 bij voor 20 kudo's *puppy oogjes* ; p
Love yaa xx

Reageer (5)

  • Bieberacke

    snel verder x

    1 decennium geleden
  • gmd3LOVEY

    verdeeeer xxxxx

    1 decennium geleden
  • 12esraxx

    Verderrrrrrrrrrrrerr

    1 decennium geleden
  • MS123456

    Omg door

    1 decennium geleden
  • xMKJA

    verderrrr:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen