Foto bij Waarom

Kate P.O.V.:

Ik pak hem vast ik had mijn monster kant gaven nog nooit laten zien en nu wel. Hij geeft een hoge meiden gil en dan dood. Er zit geen leven meer in het jammer van deze gaven was was dat je iedereen gelijk vermoord anders kan je er een goede martelaar me zijn. Want echt gelijk ga je niet dood nee eerst heel veel pijn dan dood. Daarom gillen ze ook allemaal zo ze krijgen heel veel pijn. Ik kijk naar mijn ogen ze zien pik zwart zo zwart als je ergste nachtmerrie dat ben ik dan ook als je mij tegen komt is je leven een nachtmerrie alleen dan een echte en geen droom. Ik heb groene/blauwe ogen maar als ik mijn monster gave gebruik zijn ze pik zwart.

Nathalie P.O.V.:

Net als ze gezegd heeft ren ik weg en al snel ben ik buiten. Ik kijk om me heen waar zat dat hotel nou ook al weer. O ja daar. Ik loop er heen en ga naar de kamer waar Kate gezegd heeft waar ze zouden moeten zitten. Ik klop op de deur en...

Nils P.O.V.:

Er wordt op de deur geklopt en ik doe hem maar open er staat een meisje dat ik niet ken. 'Nathalie' zegt Dina met ongeloof in haar stem. 'Dina' zegt ze en valt Dina om de hals waar ze allebei in tranen uit barste wacht Nathalie Kate ging naar ene Nathalie ik kijk op de gang maar geen Kate niemand. 'Nathalie waar is Kate' zegt Dina die haar mee heeft genomen naar een bed waar ze zijn gaan zitten. 'Ze, ze ik weet het niet ik moest van haar rennen en niet om kijken ook al zou ze nog zo hardt gillen ik moest rennen van haar'. 'Waar is dat' vraagt Daan. 'Ik weet het wel maar ik durf niet terug ik wil niet haar dood zien niet na dat ze het voor me op nam'. Dina trekt er weer in een knuffel en ik kijk uit het raam ik zie een meisje met paars en blauw haar...Kate. 'Jongens Kate hier in het hotel' zeg ik en vlieg de deur uit samen met Daan, Rein en Owen. Als we in de lift staan gaat hij open en zoals we al dachten komt Kate er ook in. 'Waarom kwam je terug' vraag ik. 'Ik kom niet terug ik moet gewoon nog een paar spullen hebben' zegt ze en wijst op haar kleren die onder de schuren en modder zitten. 'O' zeg ik teleurgesteld. Ze moet bij ons leven ze is een deel van ons leven het deel dat je niet kwijt wil.

Owen P.O.V.:

Met zijn 5e gaan we weer terug naar boven ik wil in Kate' ogen kijken maar er zit een zonnebril voor. Ik wil der zonnebril pakken maar ze slaat me op mijn hand met een metalen stok. 'Als je niet dood wil zo ik het niet doen' zegt ze en duwt hem er veder op. Als we boven zijn komt er een kind tegen Kate aan dat gelijk begint de schreeuwen van de pijn ik zie hoe Kate weg rent aan raken gaat niet want dat kind is nu dood dus daar gaat het al fout dan maar haar laten stoppen door der in te halen. Ik ren zo snel als ik kan en eindelijk kan ik haar net in halen maar echt maar net. Ze stopt maar als Nils en Daan achter haar komen staan Rent ze op een raam af waar ze uit springt maar Nils pakt haar vast. 'Ben je gek' gil ik naar hem hij moet niet mors dood zoals dat kind. 'Kate hang je lekker' vraagt Daan als Kate geen aanstalten maakt om iets te doen ik kijk naar Nils hij staat nog steeds ik kijk naar Kate die haar zonnebril af doet.

Reageer (1)

  • Xxnikki

    Verder ! SPANNENDD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen