Well, I just continue the story

Three girls.. and they know the boys?
Je knikt bevestigend als reactie op zijn woorden. Dan gaat je hand naar de laatste 10 kaarten. Je draait de eerste om en er verschijnt een blanco kaart, je kijkt er verbaasd naar. Zat deze tussen je tarot? Je blik glijdt naar de jongen tegenover je, maar die heeft er waarschijnlijk niks mee te maken. Je tuit je lippen even en wilt de volgende omdraaien, maar op dat moment hoor je een vreemde stem. "Zal hier nog plek zijn..?" Het volgende moment gaat de deur van jullie coupe open en komen er drie meisjes naar binnen lopen. De eerste twee lijken heel erg op elkaar, allebei blond lang haar en een spits gezicht. De derde heeft knalrood haar en veel sproeten. Ze kijken alle drie eerst mij aan en laten dan hun blik af dwalen naar de jongens tegen over me.

"Rezor, Yoeri.." Zegt het voorste blonde meisje met een bijna misselijke stem. De blonde jongen kijkt op en kijkt de meisjes schattend aan. "Hallo Leeg Bloedjes.." Zegt hij vals en draait zijn hoofd dan weer van hun af. De jongen tegenover mij negeert ze volkomen. Ik zelf weet niet hoe ik moet reageren. De meisjes zien er aardig uit en ik haat het feit dat de jongen zojuist Leeg Bloedjes noemden. Eigenlijk wil ik tegen hem zeggen dat hij zijn bek moet houden over Leeg Bloeden, maar misschien speelt er nog iets anders dan alleen bloedverschil.. En dus houd ik mijn mond maar.

Het rode meisje komt verder de coupe ingelopen en kijkt de paarsharige jongen strak aan. "Rezor.. Wie is dat?" Vraagt ze en ze maakt een gebaar naar mij. Ik richt mijn blik opnieuw op het meisje en ik vraag me af wat voor een band ze heeft met de jongen. Rezor heet hij dus en dat betekend dat de andere Yoeri moet heten.
Ik kijk net zoals het meisje naar Rezor, maar die negeert haar volkomen en blijft mij aan kijken. "Ga je nog verder met je kaarten?" Vraagt hij koeltjes. Op dat moment verliest het roodharige meisje haar controle en veegt al mijn tarot kaarten van het tafeltje af. "Rezor! Jij sukkel!" Met tranen in haar ogen draait ze zich om en stormt de coupe uit.

Reageer (2)

  • ShadowNight

    eh ok
    ga je ooit verderxd

    1 decennium geleden
  • MiHixBooBoo

    Super leuk ^^

    Snel verder !!

    -X-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen